Mot Gävle!

sömn; OK

Packa
Gösses va’ mycket det är att härja med…
Packat har jag gjort. Nästa steg är att få ut det till bilen.

Läkemedel
Nu är i vart fall receptförnyelsen avklarad och så fick jag bokat en tid för läkarbesök.

Tänkte jag skulle hinna med att duscha någonstans mitt i detta. (Jag hann…)

Bilen
Först kolla olja (ev fylla på – har jag olja?), sedan till Volvo Brandt för investering i halvljuslampa (och bakre dimljuslampa), nya vindrutetorkarblad. Kolla lufttrycket i däcken. Byta trasiga lampan och bytavindrutetorkarblad.
Köra fram bilen och backa den.

Farsan
Ringde han. ”Det går sin gilla gång”. Han lät pigg på rösten så antagligen har de inte startat med gångträningen än.

Resa
Först till Trollhättan och hämta hustrun och sedan blir det den vanliga vägen upp till Gävle med ett antal lämpliga stopp.

Beräknar vara framme i Gävle vid ca kl sex till åtta.

Sonen kollar upp lägenheten.

Hälsoläget:
Att byta hel/halvljuslampa på bilen var nog det jobbigaste jag varit med om på länge. Varenda muskel i armarna skakade. Anledningen var väl främst att instruktionsboken var inte riktigt rätt. Ordningen hur man skulle lossa saker var lite omkastad. Det tog ett tag innan jag fattade det.
Har tagit extra medicin för ländryggen höll på att lägga av fullständigt vid detta lampbyte. F-n! Va ynklig man känner sig.
[04-08-025-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *