Dagen innan resan

sömn; vad jag kan komma ihåg så tror jag att den var bra. Förvirrad dag.

Slutpackning
En av min ’stora’ systemkameror fick stanna hemma.

Nu är väskan ute i bilen. Sonen kör mig till Landvetter, i natt.

Nu ska jag som avslutning, innan jag lägger mig raka av mig skägget så behöver jag inte ha det med mig…

Förvirring
Hade varit till Apoteket å Överby Köpcenter för att få  medicinintyget underskrivet för den s.k. narkotika jag måste ha med mig.

Allt väl.

När jag kom hem så körde jag fram bilen till lägenheten och fick ut resväskan i bilen. Sedan kom jag på att det kunde ju vara smart å tanka upp fullt med etanol så en slipper det i natt. Hämtade ’Volvo-kortet’ (det blir billigare med det). Körde iväg och hamnade framför garageinfarten. Kände att det var något som inte stämde. Så kom jag på att jag ju skulle åka och tanka.
Packa och iväg ut på vägarna.
När jag kommer in mot staden och ser den nya intensivt lysande reklamskylten vid busshållsplatsen strax innan Quality hotell så funderar jag: ”Vart är jag på väg? Jo jag skulle tanka! Vart då? Jo, på Volvo Tanka.”, det låg åt andra hållet. jag var antagligen på väg till OKQ8 och där slutade vi väl tanka för ca 1 år sedan…
Svängdein höger vid Quality hotell och följde ’jättegamla’ Trollhättevägen så jag kom till korsningen mitt emot Volvo Brant, där Volvos Tanka fanns. Gick inte att missa och jag kom rätt. Sedan kom jag hem utan felkörningar.

Hälsoläget:
Ganska ok. Är väl lite speedad. Undrar om det går att somna?
[02-08-050-025]

2 svar på ”Dagen innan resan

 1. Nisse!
  Bra att raka av dig skägget, kan tro att det är skönt att slippa i värmen.

  Hm.. ja det låter som du har haft en förvirrad dag, men förtvivla inte, det kommer fler förvirrade dagar som är värre och då kommer denna att glömmas bort.

  Önskar dig så god resa och fin tid att det inte får plats i kommentaren. Tänker på dig och ser fram emot rapporter :o)

  Kramar!

  • Främsta tanken med att raka sig är att då slipper jag ha med mig de grejerna…

   Tack och lov har jag inte råkat ut för något allvarligare förvirringstillstånd – ännu…

   Ha det bäst!

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Spaniens Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *