Mittemellandag

sömn; ok. Gick upp rätt så tidigt…

Vädret
Ösregn. Struntade i promenad…

Farsan
Åkte dit och fixade med hans skrivare. Behövdes nya bläckpatroner.

Åkte till Överby köpcenter och hittade till slut bläckpatroner till vettigt pris på Kjell & Co

Släktforskning
Håller fortfarande på med att jaga kusiner till faster Eivor.

Vårt ’h’ som fattas i Nordlund -> Nordlundh

Skulle ju ringa Skatteverket och beställa personbevis som behövdes specielt vid s.k. efternamnsbyte.

Blev felkopplad’ och hamnade på Folkbokföringen. Framförde mitt ärende. ”Det fixar vi ’direkt’ om du skickar in ett papper på vilka som söker, med namnteckningar och ett dokument som styrker er begäran samt en förklaring.

Jaha…, ja då får jag jag ju givetvis försöka ur den angreppsvinkeln först och främst. De handläggare jag pratade med, det var två som konsulterade varanadra, så är det i första hand då pappa som får byta till efternamn till det som ska vara rätt ’Nordlundh’ eftersom det begåtts ett fel. Därefter har vi barn rätt att få det ändrat och därmed våra barn och våra respektive fruar om de så vill.

Sjukvården
Skulle ringa vården och höra hur det gick med min tid hos urologen. jag har ju åberopat den s.k. vårdgarantin och de meddelade mig i ett brev att jag skulle få tid på Urologmottagningen i Uddevalla inom två månader. Det börjar bli knapert nu, enligt mig.

Ringde ett nummer – fick prata med en människa – kopplade mig till Urologmottagningen i Uddevalla – en telefonsvarare som upplyste mig om att de har utvecklingsdagar och att de öppnar först på onsdag den 1 september. Va f-n! Inte undra på att det är köer…

Hälsoläget:
Har varit konstigt trött idag. Svårt för att hålla mig vaken. Tillbringat mycket tid i sängen.
[02-03-025-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *