Slö dag med bra slut

sömn; ok. Trots en del öl på fredagen (mellan 15:00-20:00).

Vila
Vilat mest hela dagen. Försöker med kattstilen – vila mig i form. Tror det funkade ganska bra.

Data
Skulle hämta ett dokument (personbevis) via Skatteverkets hemsida. Då skulle en BankID-applikation uppgraderas. Det bökade till sig riktigt ordentligt. Webbläsaren, FireFox, hängde sig riktigt ordentligt så jag fick ta till knepet att byta namn på en s.k. profilkatalog. Gjorde en blunder. Jag hade gjort det en gång tidigare och då kallat den ’gamla’ för: ’firefox.old’ och i den hade jag bokmärksfilen: ’bookmarks.html’. I den fanns alla mina gamla bokmärken…
Men hallå! Gjorde nu en närmre koll och fick då se att förra gången ändrade jag inte namn på ’firefox’-katalogen utan på ’.mozilla’-katalogen -> ’.old_mozilla’ och där hittade jag min kära samling av länkar (favoriter / bokmärken). :me:

Släktforskning
Orkade inte mycket idag. Det blev bara lite kollande och en och annan liten småjustering i redan befintliga personer. Min ’databas’ med ’släktingar’ och anor är nu uppe i 1029 personer.

Besök
H&K med barn var här och vi hade, som vanligt, en mycket trevlig samvaro.

Jag är bortskämd med en duktig matlagningsintresserad hustru. Bara å buga å tacka!

Vädret
Det haglade här på Onsjö idag. Ett tag såg det ut som ett snötäcke. Och vid en stupränna hade det samlats till en ’stor’ snöhög. Ett ordentligt åskbrakande gjorde att både jag ock hustrun kom av oss i våra det-kommer-folk-bestyr.

Hälsoläget:
Mest väldigt trött. Lite småryck i muskler ett och annat stickande och brännande, annars ok.
[02-05-025-010]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *