Lugn dag med osäkert slut

sömn; ok. Lite svettig.

Promenad
Det blev en morgonpromenad idag också och idag var hustrun med. Vi var synkroniserade.

Släktforskning
Fortsätter för hela ’pengen’. Håller fortfarande på med Sandbergsgrenen. Just nu Är det Emilia Kristina Sandberg f. 1822 9/1 i Vendel (Uppsala län, Uppland) som jag ägnar tid. Det jag vet hitintills är att hon levde större delen av sitt liv i Forsmark och att hon var gift med en Mjölnare A. Engström. Hon blev änka 15/2 1855.
Jag håller på att leta mig bakåt i kyrkböckerna för att få reda på vad hon gjorde i Tierp?

Musikfest
Strax ska hustrun och jag cykla in till staden och det vi kalla ’Sanden’. Där ska vi lyssna på bandet: Nationalteatern.

Hälsoläget:
Relativt gott.
[02-06-050-075]

2 svar på ”Lugn dag med osäkert slut

  • Lite besviket. OK att man låter yngre förmågor få utrymme men det var inte det jag ville höra. Det lät som vilket dussinproggband som helst. Det var bara de sista låtarna som var ’Nationalteatern’.

   Annars var kvällen som helhet hellyckat. Jag fick massor med kramar från massor med brudar – vad mer kan man begära?

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *