Redigeringsdag

sömn; ok, bättre än på flera nätter. Inga problem med musklerna i bröstryggen. Hostan börjar jag nästan bli van vid…

’Glömde’ notera igår, när vi packade in grejer i bilen, på kampingplatsen så sopade jag i huvudet rejält och jag kände hur det knakade till på minst tre ställen i nacken, liksom på rad (dominoliknande). Blev skitorolig. Tog tag i huvudet, pressade hakan bakåt och sedan försiktigt nedåt och därefter drog jag uppåt, så gott det gick. Rörde sedan lite försiktigt på huvudet. Kändes inte alls bra, jämfört med tidigare så hade jag nu bara 50% rörlighet.

Idag; har det blivit bättre, har väl ca 80% rörlighet och bara lite värk i ytterlägen. Inga andra negativa effekter – än…

Vädret
Varmt, igenmulet, regn men ingen åska. Känns likväl bra att vi valde att packa ihop igår och åka hem.

Redigeringar
Följande inlägg har redigerats (fyllts på):
Kampingdag 4 av 4 lör 3-Jul-2010 0:01.
Kampingdag 3 av 4 fre 2-Jul-2010 0:01.
Kampingdag 2 av 4 tor 1-Jul-2010 0:01.
Kampingdag 1 av 4 ons 30-Jun-2010 0:01.
Packar tis 29-Jun-2010 20:00. + bilder

Mobilt Bredband
Har lagt ned lite tid på att få igång s.k. mobilt bredband: Turbo-3G Comviq surf mobilt internet kontant via en s.k. USBsticka: ZTE MF102 HSDBA USB Stick. På min lilla bärbara Acer Aspire One med Linux Linpus (Xfce 4).
Har läst en massa forum och provat en del.
Jag ger upp.

Promenad
Nu blev det av. Väntat på ’rätt’ väder hela dagen.

Hittade en Skogsödla:
[Bild: Skogsödla (Zootoca vivipara)]

Hälsoläget:
Tycker ju att bröstryggen är besvärande. Och det är inget kul när jag inte har koll på balansen (kraften i benen). Vi har diskuterar diet idag också. Lagt upp ny meny. Jag väger f.n. 103 Kg…
[04-05-075-075]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *