Kämpar på…

sömn: ok men lungorna känns inte friska…

Redigering
Fixade med bilder på fm (kämpar emot en svåre trötthet, vill egentligen gå och lägga mig). Gårdagens bilder är fixade och är nu publicerade och kan ses via: Idag blev det en aktivitet sön 27-Jun-2010 21:21.

Promenad
Idag var det jag som föreslog att vi skulle ta en promenad…

Film
Fick DVD’n FARSAN av Josef Fares, Jag var ju statist i den filmen här kommer liten s.k. GIF-animation om min insats (Pub-scenen). Klicka på bilden (visas i separat fönster):
[Bild: Nisse statist]

Hälsoläget:
Vädret är ju toppen och kroppen känns botten så jag funderar på om hustrun ska ta och köra ut mig och tältet till västkusten i morgon.
[04-03-025-025]

3 svar på ”Kämpar på…

 1. Vad kul grej att du varit statist i Farsan filmen! Verkligen en udda grej att få vara med om. Önskar jag hade modet för det måste varit kul att få se allt som sker bakom en kamera.
  Hoppas du kommer iväg hit till västkusten just idag är vädret underbart. Jag har själv spenderat 2 dagar på det nyöppnade handikappbadet på Östrastranden i Halmstad.
  Solglitterkramar/Ammie

  • Det är jätteintressant att få vara med ’bakom kulisserna’. Men det är mycket och lång väntan.

   Håller ’just nu’ (09:54, Tisdag) på å packar.

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

 2. Nisse!

  Jag håller med Ammie, verkligen en udda och kul grej att få vara med om! Men jag kan tänka mig att det är timmar av väntan och minuter av inspelning…

  Föreställer mig dock att du, med din nyfikenhet, försökte lära dig så mycket som möjligt och tog vara på ”spanet bakom kulisserna” så mycket du orkade.

  Hoppas ni får en härlig campingsemester med skönt väder, roliga små djur och roliga människor!

  Men det låter inget vidare med dina lungbekymmer… Tänker på dig!

  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *