Pappadag

sömn; lite svettig. Beror mest å popcornätande till filmtittande.

Släktforskning
Inte så värst mycket idag. Började ’granska’ hustruns ’anor’.

Fick idag en ’guldgruva’ av hustruns syster. En pärm med info om hur det var med ’anorna’ på hustruns sida.

Farsan
1. Hustrun ska ha massor med beröm för god mat och städning (jag är ju lite ’klen’ på det området. Även om jag försöker så gott jag kan.)
2. Sonen ska ha stort tack för hjälpinsats och självklar naturlig social förmåga.

Far verkade gilla både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Det gjorde i vart fall jag.

Dammsugare
Fick en sak till, av hustruns syster. En sådan där, uppladdningsbar, handdammsugare som har ’sugarkroppen’ nere vid golvet. Ska testa om den kan vara något för mig.

Prostata
Förlåt, till alla ’prostatagubbar’ jag svurit ’helvets kval’ över, när jag städat toaletter på Östra Klinikerna 1973-1980.

’Kan de inte sitta ned när de pissar’ – har jag ju tänkt.

Tänker avslöja en sanning – om nu någon händelsevis inte skulle känna till det – har man en förstorad prostata och försöker sitta ned och kissa så är det näst intill stört omöjligt. Det kommer inget!

Ja då ställer man sig upp. Då kommer det. Men det är inget ’tryck’ på strålen, vilket innebär att ’spridningen’ på strålen blir större än önskvärt, Funderar på att installera en ’vanlig’ singel-pissoar, här hemma. I ståhöjd.

After Work
Körde en egen After Work, på vår västra balkong. Hustrun ’störtade’ i säng. Kollade fågelrörleser och unga föräldrars engagemang i deras småttingar (cykelträning). Och så funderade jag mycket på hur ini h-e ’vi’ ska kunna fixa jobb åt hustrun…

Hälsoläget:
Egentligen skit, men alkohol hjälper upp det hela lite, tillfälligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *