Trött dag

sömn; ok.

Media
Min senaste insändare var i ttela idag. Den som jag skrev om i inlägget:  Lite av varje… fre 12 mars 2010.

Promenad
Gjord men det är ingen njutning.

Trollhättebesök
Var till lägenheten på Karlstorp och kollade att allt var som det skulle – det var det.

Åkte sedan till far. Han hade problem med sängen. Jag kröp under och försökte fixa till det.

Vila
Efter sängundersökningen var det sängläge i många timmar som gällde

MediaTeknik
Börjar förlika mig med den senaste s.k. mediaspelaren som jag nu testar Xtreamer, med WiFi. Efter uppgradering av s.k. firmware två gånger. Nu senast till 2.3.1 så funkar den ok.

Ska se om jag kan hitta en USB-HD till den som den vill kännas vid. En leverantör rekommenderar att man köper en löst s.k. kabinett och en lös hårddisk. (har ju köpt sådanan tidigare). Nytt besök till teknikmagasinet alltså.

Jag tror det är rätt inställning. Har ’roat’ mig med att gå igenom den lista på externa USB-hårddiskar som tillverkaren rekommenderar. Hälfen av dem finns inte att få tag på, antingen p.g.a. av att modellerna är ålderstigna eller att de inte finns att köpa i Sverige.
Är det inte det så är de som passar svindyra…
… eller så är det fel modellnummer, på de som finns att köpa, i Sverige, men de heter samma.

Hälsoläget:
Märker att värken ökar i högerbenet och kraften försvinner i vänsterbenet. Ländryggen känns ’instabil’ Bröstryggen ’protesterar’ och värken i armar och händer tilltar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *