FREDAG!

sömn ua.

Katten Linus – Sår
[Bild: Katten Linus Sår]

Naturrunda
Såg att det håll på att mulna till. Jag kände att jag behövde ut. Mulet väder ger ju bättre färger om jag nu hittar något att ta bild på. Tog med mig den lätta sammansättningen. Sony a100 + 75-300.

Började med att flytta en korrogerad plåt till en ny plats. jag har ju inte gett upp hoppet om att kunna locka fram en Hasselsnok…

Gick min vanliga runda. Inte ett liv. På andra varvet fann jag en snok och sedan några till:
[Bild: Snok (Natrix natrix)]

Satte mig ned för att vila på en plats bland några stena, på en träbit. En liten insekt for fram och tillbaka och visade upp sig. Det vusade sig vara en Allmän sävslända:
[Bild: Allmän sävslända (Sialis lutaria Sialidae)]

Därefter var mina krafter slut. Fick ett lätt smärtanfall så det fick bli lite snabbverkande vid behovsmedicinering.

After Work
Hustrun kommer hem från att ha varit ute på lillsemester med en vän. Jag tänker mig ha en liten After Work, med öl och korv. Köper en flaska vin till hustrun så får vi se om hon ’hänger med’.

Hon ’hängde inte med’ min bror fick ’stå ut i stället’.

Bilen
Hustrun verkar vackla, angående nybilsköp. Iofs fullt förståeligt.
Jag tänker stå på mig – om nybilsköpet.

Alternativet är att hon i så fall får sköta allt, om viu nu ska ha bil över huvudet taget.
Bara jag kommer i och ur fordonet och kan köra det så länge kroppen och läkemedelsintag tillåter det.

Mina Live-värden
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Handledsstelheten är klart irriterande.
Under dagen: Problem med orken.
Kvällen: Öl gör underverk… och korv…After Work

4 svar på ”FREDAG!

 1. Måste vara kul att foto som du gör. När min ambo fyllde 50 år ifjol, gjorde jag ett hemligt kalas till honom och då önskade jag mig pengar till honom, för jag hade hört att han önskade sig en digital system kamera. Veckan efter kalaset råkade han ut för en olycka. Fick ett brännbollsrack i ansiktet och fick en massa skador, därav ögat. Det tog sin tid innan han kunde köpa sin kamera, men den är inhandlad nu. Han har inte kommit igång än att fota, utan han studerar mest bruksanvisningar etc. Vi kommer nog att ge oss ut till tjurpannan en dag och fota. Tjurpannan är ett naturreservat och man kan se det som ett rekreatonsställe, dit många går och promendera i klipporna. Rätt ut är det öppet hav. Blåster det är det otroligt mäktigt, fast styggt.
  När man har det så jobbigt som du har det är det viktigt att ha någon bra hobby och att komma ut i naturen är väl den bästa medicin som finns.
  Jag har lättare för att gå i skog och mark än på hårda underlag.
  Ha en bra helg/Ann-Helen

  • Klok man som läser instruktionerna först…

   Då kan det bli riktigt bra bilder.

   Att ha naturen som hobby är sannerligen en bra medicin då det hela tiden händer något som du inte sett tidigare och kan förundras över.

   När jag ’bara’ hade problem med nacken upplevde jag också att det vara lättare att gå i skogen. Nu när det är hela ryggen så är allt annat än ’plant’ underlag jobbigt.

   Kramar!

 2. Jag ser att jag har fått mejl av dej, men pga datorkrångel kan jag inte öppna det. Någon av Windows egna säkerhetsinställningar blockerar mina mejl och jag har gett upp. Vet inte vilket kryss som är för mycket någonstans.

  Kram,
  smärtsys G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *