HändelseFredag

sömn ok. Kom upp tidigt idag. Tvättiden började 07:00.

Tvätt
Tvättar handdukar på förmiddagen i bostadsrättsföreningens tvättsuga. Vi avlastade mig genom att tvätta sängkläder i bostadens tvättmaskin.

Visst, vi skulle kunna tvätta handdukar hemma också men där har vi ingen torktumlar. Handukarna blir mjukare och gosigare om de torktumlas. Även om det nu sliter på dem och ger mitt goda miljösamvete en knuff i fel riktning.

Jordgubbar
[Visa mer…]

Efterlevandebestyr
[Visa mer…]

Mina Live-värden
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Kom ju upp tidigt. Men det är segt och det värker i hela högersidan och jag har svårt för att gå utan att halta.
Under dagen: Nära uppgivenhet när jag (medvetet) parkerade bilen en kilometer bort från Pappas bostad, bara för att få mig en promenad. F-n vad ont det gjorde i armarna.
Kvällen: Känns bättre. Hustrun och jag har haft en mini-AfterWork. Mellan 18:00-20:00. Därefter ska hustrun titta på viktiga TV-program, vilka hon sover sig igenom. Uppgift från säker källa… (Jag går och kollar henne, emellanåt, så hon inte har huvudet i en icke sund ställning.)

6 svar på ”HändelseFredag

 1. Tur att frun hittade jordgubbarna…kan ju vara lite onödigt med mos bland plastpåsarna annars… *Fniss* men det är ju inte helt fel med jordgubbssprit heller för den delen 😉

  Å så skyller du på hustrun att hon snott dom hihi, hon får då stå ut hon 😉 Hmmm….jobbigt när man inte vet vad man riktigt gör ibland…som i andra tankar…

  Ha en mysig helg nu…med el utan jordgubbar *ler stort*

  Kramar!

  • Det är ju det som är så otrevligt. ’Alla’ gånger jag skyller på hustrun så visar det sig, förr eller senare. att det var ’mitt fel’?

   Nu är jag glad för att jag ’bara’ lagt frysta jordgubbar på helt fel ställe.
   Men givetvis infinner sig frågan: Var har jag lagt det jag tror att jag lagt på rätt ställe?

   Mys tillbaka…

   Kramar!

   PS
   Charlotte, jag lovar, jag ska läsa igenom alla dina blogginlägg. Jag ser att det är 14 som jag inte läst…
   DS

  • Tackar för den fina tanken men jag kan inte riktigt göra det utan att mitt samvete får en knuff i fel riktning.

   Men antagligen gör jag saker i min vardag som är etter värre och som skulle vara lättare att årgärda och därmed ’kvitta’ bort torktumlandet.

   Ska fundera på det. :me:

   Kramar!

 2. Käre Nisse, vad allt får man inte stå ut med då huvudet inte funkar!!!Både hustrun och du får ju stå ut! Herregud vilken härlig humor du har och det är så roligt att den kommer fram nu mer och mer. När jag är deppig ( det kan ju nån gång inträffa) så läser jag dina berättelser, särskilt den ”att döda en geting med ett karateslag” eller Mark Levengoods kåserier.
  Skrattar jag inte då då kan jag lika gärna gräva ner mig!
  Massakram NOnna

  • Du är en klippa!

   Jag blir verkligen glad när jag läser att jag kan göra någon annan glad.

   Dessutom: “att döda en geting med ett karateslag”. är sann!

   Tack!

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.