Första Fredagen år 2009

sömn ua

Detta med begravning, död och allt omkring.
[Visa mer…]

Data-Ubuntu -> Xubuntu
[Visa mer…]

Mina Live-värden:
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Trött, sov ända till kl 08:55. Då ringde min dedicerade medicin-mobil-signalerare. Det var dags att ta 09:00 medicinen. 06:00 hade jag redan tagit, det fixar hustrun med en kort snärtig kommentar: ’Nisse! Medicin! Hej då!”
Under dagen: Pillat på datorn (se ovan). På eftermiddagen var vi (Jag ,sonen och broder) och hjälpte pappa att möblera om lite.
Kvällen: Försöker pilla lite mer med datorn men det svider/bränner i fingrarna, värker i armarna och så står gasläckan i huvudet på nästan max.

4 svar på ”Första Fredagen år 2009

 1. Nisse!
  Jag är så ledsen över din förlust, har inga ord……
  Förstår över det du skrivit att du också mist en syster….Är så ledsen å dina vägnar….

  Många varma kramar skickar jag Dej!

 2. Jag får beklaga förlusten – en mamma är svår att mista det var verkligen tråkigt och hon var ju inte så gammal heller.
  Då sjukdomar kommer så går det ibland inte att göra något åt – vi har vår tid här det är ju min tro – men baske mig om den inte alltid är för kort för de anhöriga.
  Du gör helt rätt, se upp med kostnaderna för det är så många som får betala sånt som de inte behöver och de pengarna kan behövas för den som blivit kvar.
  Sköt om dig Nisse
  Varm kram
  Nonna

  • Tack!

   Det som förvånar mig mest är att det är så mycket som vi måste göra själva. Där jag trodde att begravningsbyrån skulle agera.

   Sett ur det perspektivet, att det inte har en ’totalentrepenad’ så är kostnaderna på tok för höga.

   Varma kramar tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *