Förkyld Fredag – på flera sätt.

sömn OK.

Hinna med så mycket som möjligt på en dag – är det möjligt?
Köpa en digital blodtrycksmätare (Jag hade: 152/83 i blodtryck och 86 i puls), en digital febertermometer, en blå läkemedelsdosett medi, lösa in en trisslott mot en ny (vann inget på den…). Köpa ett 4GB USB minne. Var till Trollhättan och hämtade en pillerburk (se rubrik: ’Apoteket’, här nedan.). Hämta ett paket hos postombudet. Var till F&S och lämnade pengar. Köpa kattmat och som pricken över i handlade jag lite matvaror också.

Apoteket
Under rubriken här nedan; ”Puls & Blodtryck” tror jag värdena kan förklaras av en totalt och maximal hyperaktivitet i mina grå celler i ett sökande efter svar.

Svaret på av vilken anledning det ska vara så j-a svårt att få rätt?
[Visa mer…] (Varning! Massa ord)

Puls & Blodtryck
Nu har vi blivit med blodtrycksapparat. Givetvis en digital sak. Jag letade men hittade ingen, vanlig, analog?

Nåväl, den här var ganska trevlig. Man satte den på överarmen. Tryckte på en knapp och så pumpade den upp sig, släppte sakta på trycket och sedan kunde man läsa i displayen vad man hade i blodtryck och i puls.

Och jag hade då: 152/83 i blodtryck och 86 i puls.
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Förkyld, snorig, nyser. Nästan så jag inte märker den ’andra’ sjukan.
Under dagen: Var ju ute på shoppingturné. Var väl ett vrak när jag kom hem. Efter telefonsamtal till Apoteket centralt var det sängläge som gällde.
Kvällen: Snuvig, tung i huvudet. Sängen hägrar.

6 svar på ”Förkyld Fredag – på flera sätt.

 1. Tror jag det att du känner dej tung i huvudet!!!
  Tycker du gjorde det strålande att ORKA sitta så där i tel och förklara om och om igen,bevisa att systemet är ur spår!
  Stor heder till dej!!!

  Kramar!!

 2. Välkommen i strulklubbenen A’la internetrecept!
  Har tjatat mig öm i örat både med Kalmars förpackningscentral och ett flertal på olika avdelningar! Har åxå fått rådet att knappa in en kod och efter 3 försök blev jag ”fryst inne på internetsidan åxå då jag skulle beställa ny kod(: ringde då upp lagom upprörd fick då till svar du var: kanske för snabb? Eller för långsam? Förklarade då att jag genom en människa man inte uppfattar namnet på blivit uppmanad att knappa in nummer och de ÄR rätt! Sa sedan varför varnar ni inte FÖRE knapp tryckningarna att man blir så kallat ”fryst” vet inte svarade då denne(: Gav då upp och skrev ett mejl istället till deras huvudkontor, Kalmar och ansvarig för telefontjänsten!
  God Jul & Gott Nytt förhoppningsvis mindre smärtfritt år 2009/Ammie

  • Tänk…

   … jag som trodde jag var den ende som vart drabbad.

   Just nu är spänningen olidlig över om de kommer att höra av sig eller inte.

   God Jul & Gott Nytt 2009!

   Kramar!

 3. Nisse!
  Det förvånar mig inte att ditt systoliska blodtryck är något högt….och att pulsen dunkar på! Vilken pärs! Istanes jag hade svimmat efter halva förloppet eller nåt åt det hållet.

  Jag hoppas dom ringer och att det blir rätsida på det här men jag är lite tvivlande måste jag erkänna…
  Och så önskar jag din förkylning åt fanders!
  Kramar!

  • Det verkar som att jag har ett lite väl högt diastoliskt värde även vid ’normalhumör’ och efter ca 30 minuters vila. Får hålla ett öga på det där…

   Apoteket; Som sagt, det är o-l-d-l-i-g-t spännande…

   :me:

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *