HälsoOnsdag?

sömn ua.

Grodden
[Bild: Grodden]
De här ultraljudsbilderna togs den 5/11-08. Sonen har fotograferat av dem. Från vad är för mig oklart, i skrivande stund.

Märkligt är det i vart fall-

Sjukgymnastik
Idag var sjukgymnasten tillbaka från sin semester. Fick gnälla lite över min medicinökning och att det ’knäppt’ till i ländryggen vid en av övningarna. Nuvarande övningar illustreras; här.

Denna gången kände jag mig inte starkare efter än innan. Det har varit så de senaste gångerna. Men inte idag.

Hälsokost
Var till en hälsokostbutik och köpte Sesamolja (för mina exem) och Mivitotal Plus (komplett och balanserat kosttillskott, jag tar det för att det lär innehålla en massa friskgörande grejer: [Visa mer…]

Modern
Hon hänger med än. Kvar på sjukhuset.

Fadern
Ska få hjälp med s.k. timers. Sådana där som släcker och tänder, till två av adventsljusstakarna. Jag har lovat fixa det någon gång under morgondagen.

Data-Ubuntu-Wine & VirtualBox
Har ju en DVD med Nationalencyklopedin. Den är inte anpassad för Linux. Men Linux försöker anpassa sig till denna typ av produkter. Jag har två valmöjligheter; antingen köra den via VitrualBox och W2K som jag har installerat där eller så via Linux Windowsemulator: Wine.
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Fungerar bra.
Under dagen: Då dalar det.
Kvällen: Kanske lite piggare igen? Och så räknar jag inte upp alla besvär…

2 svar på ”HälsoOnsdag?

 1. Åhhh Nisse, vad kul att du delar med dej av ”grodden” man ser ju lilla näsan och munnen jättetydligt!! :0) Sååå spännande!

  Otäckt det där knäppandet i ryggen, har det mer ofta nu oxå. Nacken däremot är helkass just nu (artros),får nog försöka ta och ringa läkar´n snart, men hon lär väl inte bry sej förrän det är försent, (som vanligt) *ler snett* (struntar i smilysarna) hihi

  Ta det lugnt och sköt om dej
  Kramar

  • Grodden är definitivt något mycket spännande.

   Det gäller att ligga på. Men du har rätt i att det ofta är så att läkarna säger att vi gör inget förrän det blir sämre och när det har blivit det så får man beskedet att det är för dåligt för att göra något.

   Massa med positiva vibbar till dig.

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *