En Fredag som kanske blir bättre…

sömn, får väl anses som tillräcklig, även om den är lite orolig. Jag vaknar många gånger…

Fräckis
Tack Anna!
Personer som inte klarar s.k. fräckisar, historier där sex är inblandat ombeds att inte klicka på ”Visa mer…”
[Visa mer…]

Bildfixande
Idag har jag publicerat bild på:
Skogsödlor 15/8-08 och redigerat inlägget Fredag – Hemma 15/8-08.

Teknik
Sonen ringde, han har köpt digital systemkamera, Nikon D90. Ska bli spännande å få kolla den, efter att han har pillat sig igenom den.

Sjukgymnastiken
Fick Frikort idag, sjukbesöken har alltså kostat 900 SEK nu. Detta innebär att jag har Frikort fram till den 24 aug 2008. Känns bra.

Kände redan från början att det skulle bli jobbigt. Det var en känsla om att skulle jag tappa koncentration så skulle något liksom spricka.

Det fick bli en burk med energidryck för att klara av planerade aktiviteter efter sjukgymnastiken.

Snus
En av aktiviteterna var att åka till Hedmanstorget (i Vänersborg) och köpa snus. Det är bara i den affären där som de säljer en stock Granit portion white för 185 SEK.

Jag blir så ini helvete förbannad när butikerna per automatik lägger på en ”avgift” vid kortköp. Mig veterligen så får de inte göra så och dessutom, hur svårt är det att ’baka in’ det i övriga varors priser? Gör inte alla andra affärer det?

Så det fick bli kontant betalning. ”Vi föredrar kontant betalning.” sa butiksinnehavaren och fortsatte ”Varje gång vi använder den där (och så pekar han med förakt på kortterminalen) kostar det 5 kronor.”

Jamen det skiter väl jag i. Jag betalar en avgift per år för att slippa kontantbetalning och då vill jag väldigt gärna göra det. Dels för att hjälpa butikerna med att minska butik- och personrån. Och inte minst för min egen skull.

Antingen vill han bli rånad eller så har han två bokföringar, en svart och en vit. Skulle kunderna konsekvent handla via kort blir det svårt med den ’svarta’ bokföringen.

Överby
Nästa anhalt. Köpte Aftonbladet och två trisslotter. Knallade sedan till McDonalds. Beställde Big Mac med plusmeny + mellan milkshake jordgubb, 80 SEK. Rätt så dyrt, faktiskt. Men är det fredag så är det.

Upptäckte då att jag glömt mina mediciner, i bilen, flera hundra meter bort (tänkte att det kunde vara bra att passa på att få promenerat lite i alla fall…). Så det fick vänta.

Mitt psyke behövde det (hamburgermenyn) – inte resten.

Det första jag gjorde när jag kom till Coop Forum var att snika till mig ett glas vatten, i restaurangen. Och så fick jag i mig medicinerna.

Väl inne på Coop Forum började det kännas som om det smartaste vore att åka hem och lägga sig, direkt.

Fadern
När det gäller kroppen är jag tydligen inte den smartaste. Jag åkte hem till far med snusen.

Vila
Nu har jag tagit igen mig. Laddat batterierna (500mA).

Lite party
Och så har jag bestämt mig för att häva öl, tillsammans med Matti, T och L-B. De ska jympa en s.k. förfestjympa.
Jag skippar jympan jag och sätter mig i bastun och väntar in dem. Därefter bär det i väg till ’TG’ (TeaterGränd).

Hälsoläget
Morgonen: Seg, som alltid(?). Det tar en stund innan medicinerna hjälper.
Under dagen: Inget vidare. Det tar emot mest över allt. Och så värker det och tjuter i huvudet. Ska en aldrig få vara ifred?
Kvällen: Kommer säkert att bli bra…

2 svar på ”En Fredag som kanske blir bättre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *