Seg Måndag

sömn, sådär, svettades en hel del.

Åsaka Data Service
Skickar ett nytt meddelande. Han den där ’Roffe’ svarar inte. Jag tycker att han ska stryka ordet ”service” i sitt företagsnamn.
Det var den 18 sep 2008 som jag beställde en scanner. Och den finns kvar i företagets webbshop, till samma pris.

Bildfixande
Publicerat bilder från Helsingborg Sofiero 7/8-08 och redigerat inlägg Semester Torsdag 7/8-08.

Promenad
Hustrun fick ut mig på en promenad. Det tar emot. Jag blir sämre av promenerandet men det lönar väl sig på sikt, hoppas jag.

Hälsoläget
Morgonen: Vaknade av att hustrun låste dörren. Kände efter i kroppen om allt fungerade och kunde konstatera att det kändes ungefär som vanligt. Möjligtvis lite mer stel än normalt men det definierade jag som träningsvärk. Min tinnitus för väsen som vanligt men blir lite bättre när jag varit uppe ett tag.
Under dagen: Värken ökar i armarna och så har jag balansproblem?
Kvällen: Tjuter som f-n i huvudet. Svårt för att gå. Så jag släpar mig till sängen.

2 svar på ”Seg Måndag

 1. Man kan bli mindre galen på dessa sk företag som inte ger den service de uppger sig att ha ): Har själv bråkat med Ellos men envis som jag är fick jag avdrag på min faktura med 150kr (är rätt nöjd) men förs ville de bara ge mig fri frakt. Ska inte gå in närmare på vad som de gjorde för fel men mig lurar de inte i vart fall! Har själv haft/har väldans ont det är konstaterat RA så det blir remiss till Spenshult ): och fler mediciner ): ):

  Känner igen det med tinnitus det är säkert nerver vid nackkotorna som spökar jag hade det innan nackoperationen jätte mycket men får det av överansträngning i dag åxå!
  Kram på dig och Keep fighting!

  • De va attan!

   Vi (GNYu) kanske ska införa en slags bedriftslista – vem har flest sjukdomar, samtidigt :me:

   Men det kanske blir så att RA-medicinering också kanske håller det andra i schack eller åtminstone kan det resultera i bättre värk/smärtkontroll.

   Kramar! Och VI fortsätter kämpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *