UtbildningsSöndag

sömn OK.

Vär(l)dens prat
Var på utbildning idag. I Friskis&Svettis lokaler i Trollhättan. Två utbildare från Friskis&Svettis Riks, Johan Thor och M (jag har gömt namnet!). Johan är, utöver utbildare, Jympaledare och Verksamhetsledare i F&S Jönköping. M är också Jympaledare, i F&S Stockholm och arbetar som Sjukgymnast, i egen regi.
[Visa mer…]

Varmvattenjympa
Efter en i mina mått mätt lång utbildningsdag i Friskis&Svettis Trollhättan åkte jag direkt, efter att ha släppt av DH, till Distriktssjukgymnastikens Rehabbad i Vänersborg. Där jag är Värd, varmvattenjympavärd.
[Visa mer…]

Hemma
Tog vägen om matvaruaffären och köpte mjölk, tekakor och en serietidning. Jag behövde varva ned. Landa liksom.

Hemma åt jag. Svalde mer mediciner och låg i sängen 21:00. I ett tillstånd av blandad utmattning och en känsla av nöjdhet – jag klarade det!

Visserligen vilade jag hela dagen innan, lördagen, och jag har sedan både måndag och tisdag på mig att vila upp. På onsdag är det sjukgymnastik.

Hälsoläget
Morgonen: Inget utöver det vanliga.
Under dagen: Någon gång kände jag att stolarna vi fick att sitta på var inge bra för min kropp men det var många bensträckare, så det gick.
Kvällen: Varenda muskel i kroppen förde sitt eget liv. Det ryckte och ’bubblade’, Värken i armar och ben var bra mycket värre än normalt. Allt jag gjorde skedde med ytterst försiktiga och balanserade rörelser.
Kände också att det sved ordentligt i skinnet mellan höger tumme och pekfinger. Det där kan betyda att ryggmärgsnerv C7 har det lite trångt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *