Trött Söndag

Sov lite oroligt. Det var någon mat som for upp och ned – sura uppstötningar.

Möte
I går, efter svampletandet åkte vi till livsmedelsaffären. Vid ingången sitter någon som vi tycker är förfärligt lik Sune. Vi diskuterar detta en stund.

När vi kommer ut igen, sitter det vi tror är Sune kvar. Alla vi, tre (jag, hustrun och sonen), står och blänger på det vi tror är Sune. Till slut frågar jag den som sitter på bänken: ”Är det Sune?”. Först blir han på bänken lite förvånad men säger sedan: Jo, det är ”Sune.”

Genast rusar två av oss fram och börjar klappa Sune. Sune luktar och känner genast igen oss. Sonen frågar om det går bra att klappa Sune. Sonen blir också godkänd.

Sune är en mycket trevlig Schäfer. Dessutom en normal Schäfer. Inte sådana där utställningschäfer med missbildat bakparti (lågt, det ser ut som om de hukar, fast bara baktill. Ruggigt märklig s.k. rasstandard. Den borde förbjudas).

Vi fick förklarat för den något förvånade hussen om att vi, hustrun och jag, träffade Sune i fredags. Då i sällskap med husses mamma. En kompis till hustrun.

Klurighet
En av alla mina trevliga kamrater skickade följande klurighet. Jag älskar att lösa problem. De här fixade jag också (utan att ha sett dem förut).
Nr1: 1 1 1 0 + 1 1 0 = 19 Du får använda två streck
Nr2: 1 0 1 0 1 0 = 9.50 Du får använda ett streck

Tänkvärt
Det var någon dag, hustrun och jag var ute och åkte i bilen. Bilradion var på. Och den som pratade var Kristina Lugn. Det var något program där lyssnare fick skicka in frågor och så besvarade hon dem.

En sak hon sa fastnade. Jag kommer inte ihåg så jag kan citera, men det var typ: ”Omge dig med eller prata bara med personer med drömmar och visioner. De är energitjuvarnas motsatts.”

Det där har jag funderat mycket på och kommit fram till att så är det nog. Det jag funderar mest på, är att jag, innan jag blev sjuker, var en person med massor med visioner och drömmar. Nu är det lite si och så med det.

Så jag har bestämt mig för att ändra på det, som ett led i det positiva tänkandet. Nu gäller det bara att komma på några rimliga visioner. Drömmarna kan ju få vara vilka som helst.

Hälsoläget
Trög i armar och ben. Det har varit ett antal rätt så aktiva dagar. I mina mått mätt.

Hugger till lite här och var, mest i ländryggstrakten. Ligger mycket i sängen.

Jobbar mycket med positivt tänkande. Det behövs. Vad är alternativet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *