Trött Måndag

Besvärsläget
Tjuter mer än vanligt i huvudet. Orkeslös i armarna. Värk i skulderbladsnivån i ryggen. Trött. Kl 16:00 orkade jag inte vara uppe. Gick och lade mig. Vaknade lite efter 18:00. Nu har jag på hustruns inrådan druckit en kopp kaffe (abstinens?). Piggnade till lite efter en kopp kaffe?

Mineralvatten, Källvatten, Bordsvatten och Kranvatten
Utan bubblor eller med. Kärt barn har många namn. De kolsyrade sorterna kallar jag för bubbelvatten.
Jag försöker sluta dricka kaffe. Ersätter det bl.a. med (Mullbärs) te. Och så då bubbelvatten. Det känns liksom lite festligare. Och det ska ju kännas meningsfullt när man tar bort något.[Visa mer…]

BK
Basal Kroppskännedom. Nu har jag fått kallelse till steg två på stresshanteringsutbildningen. Nu blir det BK. Det börjar torsdagen den 10 april kl 15:00-17:00. Så här fint står det om BK, i kallelsebladet: [Visa mer…]

Konstaterade att BK kolliderar med mitt Värd-uppdrag i F&S (torsdagar 17-18)

Teknik
Tänkte jag skulle vara lite smart och hjälpa hustrun med att bl.a. fixa till hennes s.k. Favoriter. När man kopierar dem och sedan kopierar tillbaka dem så hämnar de inte i den ordning man hade.[Visa mer…]


Andra Bloggar om: , , ,


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *