Torsdag, e de vår nu?

Besvärsläget
Relativt gott. Tråkigt bara att Kurator Karin ställde in dagens besök, sjukt barn. Så nu blir det promenad i stället. Solen skiner! Men det var attan vad det var svårt att njuta av promenaden. Småbesvär gjorde sig påminda, hela tiden.

Bloggutveckling
Så, nu har jag lagt till en s.k. ’poll’. Jag valde att kalla det ’analys’. Man kan ju titta på ’alla’ de analyser jag genomfört genom att klicka på ’Analysarkiv’ i vänstra s.k. sidolisten, under rubriken ’Sidor’.

Funderar på att skapa en ’sida’ där man kan ’rösta’ på alla analyser som är s.k. aktiva. Eller att man kan klicka på någon länk eller knapp på sidan ’Analysarkiv’.

Lyckades lägga in en skiljelinje mellan ’analyserna’ i ’Analysarkiv’-sidan.

Har suttit en bra stund och testat med att försöka skapa en sida som som visar ’alla’ aktiva analyser och då med möjlighet att kunna rösta på dem.

Ett tag såg det ut att jag skulle lyckas. Lyckades få en sida, att visas, utan några felmeddelanden. Men allt som visades var en 2:a. Inge mer.

Men om det nu var mycket ’kodande’ bakom så kan jag meddela att den där 2:an faktiskt var ett positivt resultat. Jag fick det att fungera så som jag tänkt. Men resultatet blev inte riktigt tillräckligt.

Men det verkar bli mer ’hack’ än vad jag mäktar med. Får titta lite mer på det här i morgon.

Motion
Lite motion har det blivit idag; förmiddagspromenad och så jympa på kvällen (seniorjympa).


Andra Bloggar om: , , , , ,


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *