[english]Tired Sunday.[/english][swedish]Trött Söndag.[/swedish]

[english]A lot of snow! A mini tractor snowplough, going around on the common yard, wake Me up.

Blog Development
The major part o f the day went to a confused try to get a local installation of My WordPress blog. It partly work. I can now run WordPress on My local computer with the so-called template I use. Try to get along with a so-called theme (template) switcher. The reader can then change template. Actually language template. One is competly in Swedish and the other one is most partly in English. Some tricky. A lot happend per automatic so I have to figured out how to capture this automatic, look at it, eventually remade it and then let it pass further.
To experiment with change of templates I now do on My local computer. The ’thing’ that make Me a lot of trouble was a try to download the completely WordPress MySQL database, to My local computer and install it. I try a lot of different solutions but they all end up with that I land in My blog out on the www? In one moment I get a fairly good result. But if I chose to read one single post I get a error, that says that it not exist? I gave a shit about it. To high trouble factor.

Visit!
The son came for Sunday dinner (Tacos). And now I can reveal all, initiated in, that he eat the ham up (we did not offer any, it was the one he by). Unfortunately I get a lot of pain in My body by sitting still for so long.

The Cold
Much better but the cough is still irritating in the early night.

Illness Situation
My tinnitus is worse than usual. The skin feeling reduction is not so inconvenience. Tired muscle tense in My neck and upper part of the back. Pain in the lower (distal) part of My both arm. I have only force to one activity per day. And then I mean a more physical activity. The walking have been bore difficulty. It could depend on the fact that there is a little bit slippery and because of that I get tens in a unaware way. A quickly walk works better than a more common walk. I have not train gymnastics (Friskis&Svettis) in a while, the cold have rife in My body.[/english][swedish]Massor med snö! Vaknade av att den lilla plogtraktorn for omkring ute på gården.

Bloggutveckling
Större delen av dagen gick åt till ett förvirrat försök att få till en lokal installation av min blogg (WordPress). Det gick delvis. Jag kan nu köra WordPress lokalt på min dator med de s.k. mallar jag har. Håller på med att försöka få till det med en s.k. mallutbytare. Läsaren ska kunna byta mall. Egentligen språkmall. Den ena är helt på svenska och den andra är till stor del på Engelska. En hel del pill. Mycket sker per automatik så det gäller att lura ut hur man fångar upp den där automatiken, tittar på den, eventuellt gör om den och sedan låter den skickas vidare.
Att hålla på med experimenterade av att ändra mallar gör jag nu då lokalt. Det som ställde till det var att jag försökte ’tanka’ ned hela bloggdatabasen (WordPress MySQL), till min PC och installera den. Hur jag än gjorde så hamnade jag likt förbaskat på den bloggen som var ute på nätet? Vid ett tillfälle fick jag till det hyfsat. Men om man valde att läsa ett enda inlägg så kom en varning upp om att det inte fanns? Så jag sket i det där. Allt för hög krångelfaktor.

Besök!
Sonen kom på söndagsmiddag (Tacos). Och nu kan jag meddela alla intressenter att han åt upp skinkan (vi bjöd inte på någon, det var den han köpte). Tyvärr fick jag attans ont i kroppen av att sitta inaktiv så länge.

Förkylningen
Mycket bättre men hostan stör fortfarande lite på förnatten.

Besvärsläget
Min tinnitus är värre än vanligt. Känselbortfallet i tummen är inte så besvärande. Tröttande muskelstelhet i nacke och övre delen av ryggen. Värk i underarmarna. Orkar bara göra en aktivitet per dag. En mer fysisk aktivitet. Promenerandet har blivit besvärligare. Kan bero på att jag omedvetet spänner mig nu när det kan vara halt. Rask promenad funkar bättre än vanlig. Har inte jympat (Friskis&Svettis) på ett tag då förkylningen härjat i kroppen.[/swedish]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *