Fredag

Läkarbesök
Var till vårdcentralsdoktorn på förmiddagen. Det blir fortsatt sjukskrivning. Alltså fortsatt arbete 10 tim / vecka.

Har troligtvis en diskbuktning i nivå C7, åt vänster. Det innebär att för jag hakan ned mot bröstbenet så värker det till som attan i vänster överarm – så det gör jag inte. På morgonen kan det dock gå bra. Sedan blir det värre under dagen.

Tar nu medicin mot värk 3-4 ggr per dag.

Det värker ständigt i underarmarna men medicinen hjälper ganska bra.

Fick en hel påse mediciner. Ska få en kontakt med en kurator (och kanske massage) och så ska jag försöka få en tid till ortopeden på Sahlgrenska i GBG. Det kan faktiskt gå snabbare om jag sköter det själv än att gå via remiss. Det är i alla fall värt ett besök.

Mobiltelefonen
Var och hämtade den på det s.k. paketutlämningsstället (åh… vad jag saknar posten, gamla fina posten…)

Den här funkar till belåtenhet. Den är nu laddad och konfigurerad. Har precis fört över några mp3-låtar och så tre stycken avslappningsspår. Den är också synkad med mina kontakter och kalendern i Outlook.

Garderob
Vi har sålt en garderob. Hustrun ansåg att vi hade en för mycket…
Det var ett gäng här och hämtade den. Medan damen som köpte den gav mig pengar så bar hennes pappa och dotter ut den. Möjligtvis var pappan hennes man men han verkade väldigt gammal. Kände mig urusel som inte kunde hjälpa till. Men de klarade det galant.

20-årsjubileum på Överby (Trollhättan)
Vi var där. Vi gick till OBS, nej just det, Coop Forum heter det ju numer. Där åt vi tårta, ost, kött, choklad och så drack jag kaffe och cider (hustrun dricker inte kaffe). Efter det knallade vi bort till nyöppnade Max (Svensk hamburgerkedja). Där köpte vi en ”original” för 39 SEK. Den var jätteäcklig (plastig) och pomes fritasen var sega. Helt klart minus. Ingen bra start.
En annan klar knepighet var att det fanns ingen väg att gå. Skulle man gå dit, lagligt, så fick man gå vägen via McDonalds, om du nu t.ex. åker buss. Hur smart är det?

Var en sväng till mor&far medan hustrun handlade.

2 svar på ”Fredag

    • urban:
      Hejsan! Sant man tröttnar fort. Att det nu blivit tre hamburgerkedjor som etablerat sig på Överby skapar ju ett bredare utbud. Och jag då, som gillar hamburgare, någon gång, får ju mer att välja på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *