Torsdag

Jobbat förmiddagen.

Köpte en bok: Anatomisk Tecknarskola, Människa – Djur – Jämförande anatomi, András Szunyoghy & György Fehér, ISBN 3-8331-2145-9. Vikt: 3kg. Tur jag hade ryggsäcken men jag hade behövt en shoppingväska på hjul (dramaten).
En fantastisk bok som visar anatomin på ett sätt som du inte hittar i den medicinska litteraturen.

Tänk om jag kunde hitta en bok som hette typ: ”Nervens väg”, den ska innehålla detaljerade studier och teckningar på varenda större nerv och dess förgreningar. Vägen den tar genom kroppen. Någon som sett en sådan? Hittar inget vettigt (Än så länge) varken på bibliotek eller på nätets anatomisidor.

Hemma var det städning som gällde. Tog det i omgångar. Rasta ofta.

Och i morgon, till morgonen är det dags för läkarbesök till vårdcentralsdoktorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *