Lite av varje

Videokamera:
Har lagt planerna på en DV-videokamera på is. Plockade fram vår gamla Panasonic VHS-C NV-A3. Och undersökte den. Den har manuella möjligheter. Kvaliteten blir godkänd vid överföring från videokamera till PC.

Bredband:
Svåra beslut. Får klura på det där ett tag.

Sjukgymnastiken:
Går framåt. Sköter mig riktigt bra nu, med den dagliga sjukgymnastiken. Den jag gör hos sjukgymnasten blir ”tuffare” för var gång.

Bastun:
När jag skulle sätta på den, i går, så var den sönder. Du brukar jag säga till någon av ”pysslarna” så skruvar de bort något och trycker in en automatsäkring och så fungerar allt igen.
Jag ställde in min påse och gick iväg till jympan. Tänkte att någon av ”pysslarna” kanske hann med å fixa det där.
När jag kommer tillbaka från jympan och ska kolla, är nyckeln borta? Och min påse står där inne, inlåst.
Det blev å knalla iväg till ordföranden och gnälla lite (tack Marie M).
Troligtvis har bastuaggregatet gått sönder ordentligt den här gången. Hoppas i så fall att de kan få dit ett nytt relativt snart. Är i relativt stort behov av bastun nu i kylan och i rehabiliteringen.

Jympan:
I går var första gången jag var F&S-värd ”på riktigt” efter operationen. Kändes skönt att vara ”back in business”. Och det gick riktigt bra att röra sig. Träffade P & P, kul!

Sonen & Flickvännen:
Det hände mycket i går. Vi var bjudna till sonen & flickvännen på middag som tack för hjälpen han fick när han fyllde år. Flickvännens mamma & pappa var där också. Väldigt trevliga. Ja vi hade väldigt trevligt allihop.

Köksmöbler:
Skruvade ihop den sista köksstolen nu på morgonen. Vi var ju till IKEA på torsdagen och inhandlade ett köksbord (björk) och fyra stolar (bok) och så har vi sedan tidigare en möbel i ljus björk så det är lite olika träslag i köket nu.
Vi har ju levt med plastträdgårdsmöbler ett bra tag i köket så jag tycker det var utomordentligt skönt att få köket tillbaka, så att säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *