Hälsoläget

Är gott. Fast jag blir djävligt trött efter sjukgymnastiken. I går ramlade ögonen ihop klockan 18:00. Jag vaknade idag 08:00.

Väser fortfarande envetet i huvudet. Huden på halva tummen är fortfarande för det mesta känslolös. Värk har jag dock mer och mer sällan. Kommer när jag ”gör något”.

Mina s.k. marginaler är fortfarande dåliga. Jag känner mig stark och pigg och så ”sätter jag igång med något” och då kan det bara bli ”tvärstopp”. Det är här sjukgymnastiken kommer in, att bygga upp rörlighet och styrka igen så att man får tillbaka sina ”marginaler”.

Detta med ”marginaler” innebär att man ska ha en rörlighet och styrka lite utöver det man behöver. Det är då man ”orkar”. Det är också bra att ha väl tilltagna ”marginaler”, det kan ”skydda” en från skador.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *