Lite av varje:

Resa:
Nu har jag varit till järnvägsstationen och köpt en tågbiljett till Göteborg för morgondagen. 92 SKR plus en bokningsavgift om 9 SKR = 101 SKR kostade det. Märkte att det blev lite trångt med tid mellan buss och tåg. Därav dagens reseinvestering.

Motion:
Även om det nu ska opereras på torsdag så bryter vi inga traditioner, inte så länge jag kan röra på mig i alla fall. Värd för Friskis&Svettis är jag i Onsjöskolans jympasal 19:00-20:00, i Vänersborg. Välkomna! Det är Ki-jympa! Och det är Gunilla som leder.

Bastu:
Är bokad 20:15-22:15.

Ut å rör på Er!

2 svar på ”Lite av varje:

  1. Hejsan! Tänkte också önska dig lycka till på operationen. Jag läser här i princip varje dag och igår läste jag högt för min sambo alla Bill berättelserna och den om ljusstöpningen, vi skrattade så att tårarna rann (bra att du har samlat dem under stories 🙂 ). Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *