Teknik

Önskar mig en solcellsladdare till mobiltelefonen. Främsta anledningen är att jag då obekymrat kan ha med mig mobiltelefonen när jag ger mig ut på mina långfärdsturer på cykel [se Här. (not: 17/1-11: länken går via passagen]. Ett annat användningsområde jag kom på är att jag då också skulle kunna ladda min handdator. Om jag hittar passande adapter.
När jag är ute och cyklar för jag anteckningar. P.g.a. mina besvär har jag dock problem med att skriva för hand. Så det skulle vara pra att kunna ha med sig ett lite smidigare elektroniskt hjälpmedel som en handdator att föra anteckningarna. Dessutom kan man spela in saker på den och läsa nedladdade eBöcker samt lyssna på musik.
Ska kolla om det går att fixa en adapter till digitalkameran också.
Hej-å-hå! Nu bär det iväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *