Hälsa

Nu har jag åtnjutit en skön vilostund på min vibratordyna. Dynan lägger jag i sängen och sedan mig själv ovanpå. Startar alla tio motorerna och slappnar av. Efter 15 min stängs den av automatiskt. Just precis när den stängs av infinner sig en extremt tydlig avslappningsfas.
Detta är kanon för min hud på ryggen framför allt. Den har under flera år nämligen fått för dålig blodcirkualtion. Vilket beror på att flertalet av mina ryggmuskler är ständigt spända och därmed ”stryper” blod och näringstillförsel till huden, på ryggen. Man får då något som en del kunniga kallar ”apelsinhud”. Huden blir nästintill läderartad.
När jag genomgick en akupunkturbehandling gick det inte att få in nålarna på vissa ställen, de böjde sig.
Främsta anledningen till att jag har ständigt spända ryggmuskler beror på att ca 4 av mina ryggmärgsnerver som utgår från nacken är klämda, direkt av s.k. bentillväxning på ryggmärgskotorna där ryggmärgsnerven lämnar ryggraden och indirekt klämda av de spända musklerna. En slags ’negativ’ spiral.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *