Min dag

Födelsedag hela dagen!
Grattis på mig själv! (57år – fast egentligen är jag fortfarande 26…)

GRATTIS!

 

Vad händer denna dag?
Jag kommer att fylla på med det…
Vaknade tidigt och inmundigade en traditionsenlig frukost (Turkisk Yoghurt & müsli och en kopp kaffe med mjölk)

Sedan bil med cykel ut till den s.k. Sanna-skogen, för att leta upp en del av alla de s.k.mysteryGPSgömmor jag löste i vintras, lite nordväst om centrala Karlstad, Precis norr kampingen.

Planen är att arbeta mig uppifrån och ned. På så vis kanske jag orkar ta de sista utan att behöva använda bilen

Det blev färre än vad jag tänkt men det beror nog mest på att det i området också fanns en hel del 'vanliga' GPSgömmor också. Orken  tog slut ca 14:00.

Mellan letandena så händer det ju att man faktiskt får en och annan naturupplevelse; såg ett rådjur (hann inte få upp kameran) och samma sak med den snok som ringlade över grusvägen när jag kom farande med cykeln.

Nu har jag firat min födelsedag med en baugette (jättegott) och så har jag vilat. Förnyat parkeringsavgiften (20 sek / dygn).

Har en liten stund innan sängen lockar, igen, och den ska jag ägna åt att försöka hinna med att digitalt logga så många GPSgömmor jag hinner (orkar), på geocaching.com.

Hälsoläget:
Tog det lugnt men ländryggen vill inte hålla sig normal den värker och hugger till emellanåt.Tur att jag har mina 'akutmediciner'.
[02-08-015-055]

2 svar på ”Min dag

  1. Ett stort GRATTIS från mig också!!

    Att du bara orkar leta alla dessa ”gömmor”! Jag sitter på min altan och dirigerar assistenterna för det mesta. Naturligtvis gör jag det jag kan. (Inte mycket, men lite i alla fall)

    Är det något konstigt med solen i år? För första gången i mitt vuxna liv är jag brun, t o m om benen. Passar i och för sig utmärkt för jag ska på yngste sonens bröllop om en månad i morgon.

    Ha det så bra-kram och hälsa hustrun/Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *