Måndag

Morgon: Sömn OK.

Morgonens fotografering och baddning av plitorna på ryggen avklarade.

Anteckningar
Renskrivit och redigerat bilder samt publicerat;
25/10-14
26/10-14
27/10-14
28/10-14
29/10-14
30/10-14
31/10-14
1/11-14
2/11-14

Hoppas
Tror jag gjort en god gärning idag. Sedan tidig förmiddag har det suttit en ung pojk på ett cykelställ – han har inte sett nöjd ut. Nära där vi bor. När han fortfarande var kvar nära 12:00 så kontaktade jag aktuell skola – inte det lättaste. Men till slut gick det, via kommunens växel och till vaktmästaren.
Pojken hade tidigt avvikit och skolpersonal samt föräldrar hade varit ute och letat.
Mot slutet tyckte jag att det såg ut som om pojken tyckte det var lite kul att vara 'försvunnen' för rätt som det var så försvann han med ett leende på läpparna efter att ha sett något åt skolan till.
En lärare kom och fick till slut kontakt – känns bra.
Då hade han varit 'borta' i nära tre timmar.

Hälsoläget:
Morgon: Jag får vara nöjd med att jag faktiskt kan gå upp på morgonen och för egen maskin ta mig till badrummet och sedan till köket.
Dagen: Nu ska jag festa med två hemmagjorda köttbullemackor – det ger sig om jag senare får ett 'straff'…
Kvällen: Så länge jag sitter – rätt – så känns det hyfsat. Annars bränner och svider det ganska snabbt nuförtiden. Ska bli skönt att få gå till doktorn och gnälla riktigt rejält i morgon – och avsluta kvällen med en bio (James Bond – SPECTRE) :me:
[0407040001] 92,1(+0,9) – effekt av gårdagens 'extraätande'…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *