Söndag

Morgon: Sömn OK.

Morgonens fotografering och baddning av plitorna på ryggen avklarade.

Hustrun är en klippa
I natt var hustrun uppe och fixade en sk akuttid åt mig till min vårdcentralsdoktor. Nu på tisdag. Den doktorn är ledig måndagar. Det blir jättebra. Då kan jag ha med mig ett papper (med problem och 'allt' elände) och så kan jag passa på att gnälla å det värsta :me:

Anteckningar
Renskrivit och redigerat bilder samt publicerat;
23/10-14
24/10-14

Data
Har letat fram en web-kamera. Kollat så att det går att självbehandla ryggen med hjälp utav den om nu hustrun skulle resa bort t.ex.
Med rätt ljus och avstånd så funkar det utmärkt. Lättast blir nog om jag använder en bärbar dator.
Synd att inte 'plattan' har USB-ingång. Hur tänkte SONY där…?
Eller, är det så att de flesta 'plattor' saknar USB-ingång?

Hälsoläget:
Morgon: Känns inget vidare. Fötterna värker som attan och jag har ett 'sår' på höger smalben som inte vill läka riktigt (har haft det länge, kanske 2-3 månader). Värken i fötterna lättar avsevärt bara morgonens läkemedel börjar verka (främst; Nobligan, sedan; Alvedon och Naproxen samt korisonet, till viss del, tror jag)
Dagen: Ganska bra men det räcker att jag står bara lite, lite för länge så börjar det bränna i tårna.
Kvällen: Ätit för mycket…, medvetet…
[0407040001] 91,2(+0,1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *