Måndag

(not 160818: Korrekturläst & Publicerad)

Frimärken
Klipper idag också.

Köket
Ringde snickare Kenny, han kommer senare på dagen och tittar.

Det knackade på en Michael Pettersson från Carl Pettersson Kök & Inredning med hemsida: storsjokok.se
Han mätte och ritade. Han kommer att lägga offert på nya luckor alternativt helt nytt.

Data
MediaWiki. Oderland support engagerar sig i mitt problem att inte kunna ta backup på mina sql-databaser via phpMyAdmin.
Nu vill de att jag ska försöka via annan webbläsare (har annars Firefox). Prövade med Ubuntus egen – då hängde sig hela systemet.
Kollar via Chrome >>: Verkar fungera helt ok?

Paket
Har kommit och vill hämtas (Torpa). Det är en dokumentläsare som jag i ett anfall av obetänksamhet lade ett bud på via Tradera – och ingen annan bjöd över…
Hoppas jag kan ha den till översiktsfotgrafering av frimärken (helsaker) och vid min släktforskning. Den verkar hyfsat enkel att ta med.

Har inte fått den att funka med linux än. Det är också fel manual med. Enligt beskrivningen ska det finnas ett 'uttag' för SD-minne – jag hittar inget…?
Finns inte, de manualer (två) som var medskickade var felaktiga – eller för två andra modeller. Skickat ett meddelande till 'leverantören' och klagat.

Varmvattensjukgymnastik
Jösses det kommer att bli jobbigt. Idag gjorde jag en 'omgång', på 20 min. Målet är tre omgångar på 30 minuter…
Sjukgymnasten blev i vart fall imponerad av min lilla presentation av filéträningen som jag gort sk HTML-sida av. Kan ses här (ett par vRTG-bilder hänger med på köpet).

Hälsoläget:
Morgon: ok. Första morgonen jag kunde stå, lutad med ryggen mot väggen och lyfta vänster fot och placera hälen ovanför hö knä utan att hjälpa till med handen och sedan ta på mig strumpan :me:
Dagen: Gått utan knästöd (ortoser) fram till efter varmvatten träningen. När jag kom hem drog jag på mig dem. Tyckte det kändes som att de, knäna, höll på att svullna, typ.
Kvällen: Inte haft några problem nu under kvällen.
[0208005005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *