Onsdag

(not 151116: korrekturgranskat & publicerat)

Papper
Den har dagen är / var vigd åt att hitta papper som är viktiga i samband med pappas dödsbo. Det finns 'viktiga' papper som jag inte hittar. Det har blivit mer ickeordning i min ickeordning tack vare flytten.

Jag hittade det viktigaste papperet :me: bouppteckningen , i original.

Frimärken
Går igenom sk helsaker; brev & kort m.m. En del är ju så pass bra att de ska sparas övriga klipps för att sedan blötläggas, separeras och torkas / varmpressas.

Hälsoläget:
Försöker avstå helt från extramediciner idag. Vaknade halv nio. Gick upp och tog min dos kortison. Åt frukost. Sedan orkade jag inte vara uppe längre så det fick bli horisontalläge i soffan. Vaknade ca tolv. Då kunde jag börja med det pappersletande jag tänkt jag skulle göra.
Skickat begäran om mer prostatakrymparmedicin till min doktor samt en fråga när jag kan förvänta mig det överenskomna telefonsamtalet (kortisonet). Jag tänker ta upp en hel del annat – också.
[0408005005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *