Onsdag

Efterlevandebestyr
Fixat lite med papper och förberett för det sk arvskiftet.

Skannar några bilder från fotoalbum.
Hittade dessa:
[Bild: Nisse fixar fönsterkonst]
Skaparprocessen.

[Bild: Nisses fönsterkonst - innifrån]
Innifrån.

Översta bilden är från den 20 december 1983 och bilden här ovan från den 14 januari 1984.

Liksom bilden här nedan:
[Bild: Nisses fönsterkonst - utifrån]
Utifrån.

Jag saknar denna kreativa tid.

Jag använde vattenfärger. Stora färgkakor gjorda för lekskolor. Pigmenten i dessa färgkakor var utmärkt lämpade för just fönstermålning – lätt att få bort.

Prommenad
Fick med mig hustrun på min runda.

Omvårdnad
Idag har jag klippt håret och kapat av 'skägget' samt duschat. Riktigt nystädad.

Hälsoläget:
Som igår, ungefär.
[03-08-005-005]

2 svar på ”Onsdag

 1. Hej!
  Ja varför inte börja på nytt och skapa och få lite positiv energi?
  Många sjuka blir ju faktiskt bättre av att skapa vilket det är musik,dans,måla etc.
  Du kan väl ha ett stafli stående?

  Hälsningar från en nattuggla som nu har arbetspaus
  Annelie

  • Önskan och tankarna finns där och jag klurar på en massa varianter men det finns ett problem som jag har svårt att hantera, de artrosliknande besvären i händerna gör att jag knappt kan hålla i bestick när jag äter. Finmotoriken är så gott som helt borta. Lägg sedan till muskelvärk i underarmarna vilket gör att jag har svårt för att lyfta sådant som väger 500gr och däröver.

   Men, jag har ett tag funderat på att måla med roller eller skulptera i frigolit.
   Man kan göra spännande saker genom att använda metallfolie – funderingarna finns där.

   Vad gäller den positiva energin så vill jag påstå att jag är duktig. Jag ser bara till det jag klarar av. Frågar någon vad jag inte klarar så kan jag ibland inte svara för det har jag liksom tänkt bort.

   Skam den som ger sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *