Utedag

Geocaching
Fick med mig hustrun ut på en cykeltur till utmarkerna mellan Vargön och långa Maja. Där har en GPSgömmeutläggare placerat ut en radda s.k. mysteryGPSgömmor. Dessa löste jag i vintras och nu tyckte jag det var en bra vårdag att 'ta dem'. Det tyckte hustrun också.
Helt planenligt hittade vi alla som jag planerat. Vi avslutade vid den sista med fika.

Efter att vi gått tillbaka cyklade vi in till Vargön och gick till en Pizzeria och beställde en pizza som vi delade på och så fick jag ett par öl. Hustrun nöjde sig med en.

Cykeltur hem, via matbutik.

Skönt att komma hem.

Besök
Sonen kom och fick sig lite mat och så bytte han däck på bilen. Tackar!

Sängläge
Nu ska det bli utomordentligt skönt att inta sängläge. Jag vet att det är tidigt men jag är trött – och nöjd.

Värk
När vi promenerade tillbaka, till cyklarna, gick vi mestadels på en grusväg. Antagligen går jag fel när jag går på plant underlag men jag fick en brännande smärta i mittentårna på höger fot. Efter lite knipövningar och andra knep för att rätta till kotorna i ländryggen lättade det en hel del.

Hälsoläget:
Liksom slutkörd.
[01-08-005-055]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *