Härlig utedag!

[skrivet: på eftermiddagen den 5 juli]
sov bra

Geocaching
Så kom då dagen jag väntat på; bra väder, svärsonen 'ledig'. Fick hjälp med gummibåten och så åkte vi ned till Göta Älv och styrde mot öarna söder om Stallbackabron. Vi hittade alla GPSgömmor som var tänkt. Först trodde vi att vi skulle ha gott om tid att även låta Svärsonen ta de som jag tagit på Göta Älvs östra strandsida. En serie kallad: "Down by The Riverside" av  GPSgömme-alias Xson. Men vi hann bara hälften. Svärsonen hade en tid att passa och så sög både motvind och motsröm kraft ur batterierna (till elmotorn).

Jag var så nöjd med dagen så det fick bli en sväng om systemet och köpa ett gäng öl. Dessa konsumerades sedan under mycket trevliga former, i solen, på vår västra balkong.

Överraskad blev jag också, för jag blev uppvaktad (fyllde ju 57 den 13/6). Fick en snygg khaki-hatt och en UV-penna som både kan skriva och läsa UV-text. Ett 'verktyg' som kan komma till nytta vid vissa GPSgömmor.

Hälsoläget:
Trött men nöjd, kom i säng tidigt.
[01-08-015-055]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *