Karlstad -> VBG via Kristinehamn & Mariestad (väg 26)

Sov bra

Packa
Ett himla pysslande med att plocka ihop allt och detta eviga travande fram och tillbaka mellan bilen och den lånade studentlägenheten.

Sedan tyckte jag ju att det borde fixas till lite efter mig. Jag är tidig och har ingen aning om det finns lättstörda grannar så jag rörde mig så försiktigt och tyst jag kunde.

Det mesta oväsendet skedde när jag sista gången låste dörren och tappade käppen…

Geocaching
Som titeln anger så tog jag den (längre) östra vägen hem för jag ville hitta GPSgömmor, utmed vägen.

Strax öster om Karlstad hittade jag det här stället:
[Bild: Under sten]
Och ledtråden var: "Under stor sten".

Som väl var så visade min GPS 'rakt på' och gömman var lättillgänglig.

Innan Kristinehamn höll jag på att få en självförtroendekris. Två GPSgömmor, på raken, som jag inte hittade…

Men jag kom igen och några mil norr om Mariestad låg GPSgömmorna som ett pärlband, nära vägen, och jag hade hur kul som helst. Så roligt så jag tvingade mig att stänga av GPS:en så jag hade ork kvar att köra bilen resten av vägen hem.

Väl hemma tog jag bara med mig det absolut mest nödvändiga, resten får vänta till morgondagen.

Hälsoläget:
Inga större värkproblem (bra mediciner), att varva bilkörning med täta bensträckare funkar bra. Rör mig mer försiktigt har jag noterat. Fingret verkar må bra. Till morgonen ska jag ta bort stripsen och se hur det ser ut därunder. Jag vet att det är i tidigaste laget men jag misstänker att jag knappast kan förvärra något och jag tycker att det ser ut som att såret vill ha mer luft än vad jag ger det för närvarande.
[02-08-015-045]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *