Skutskär och resdag mot Marholmen (Norrtälje)

Sov helt ok under natten. Till morgonen blev det till slut frukost. När jag vaknade så såg jag dottern sitta på sin altan, under tak, med regnkläder, och dricka kaffe samt något pysslande med mobiltelefoner. Barnbarna lekte glatt ute i det våta och kalla vädret, i sina regnkläder.
Jag hade inte en tanke på att närma mig utsidan av huset innan jag fått frukost och så blev det.

Framåt eftermiddagen lämnade vi ungdomarnas nyinvestering (huset) och åkte söderut, mot Marholmen, söder om Norrtälje. Men först stannade vi givetvis till hos dotterns svärföräldrar.

Jag och svärsonen hade förhandlat till oss en egen resa (egen bil, vår Dacia).

Vi åkte i en bil och hustrun, dottern och barnbarnen åkte i en annan. Samma mål men lite olika vägar. Jag och svärsonen passade på att ta så många relativt vägnära GPSgömmor vi hann med på vår mer kustnära resa (väg 76).

Den mest spännande GPSgömman var den vid Forsmarks Kärnkraftverk. Där trodde jag hela tiden att det skulle hoppa fram kamouflagemaskerade vakter ur buskarna som bryskt skulle kontrollera vad vi höll på med. Jag vet inte riktigt om jag blev besviken eller lättad…, inget hände.

I Östhammar handlade vi och i Norrtälje köpte vi pizzor.

Tack vare svärsonen som skötte logistiken så hittade vi lätt fram till rätt stuga (nr 23).

Bra stuga. Bastu bl.a. men det saknas handukskrokar. Stugan är för sex personer men det finns bara 4 krokar…?

Efter pizzan blev det en kort promenad och sedan tog jag och svärsonen ett bastubad.

Nu längtar jag till sängen – alla andra sover redan (23:05).

Hälsoläget:
Trött. Bara lite värk.
[01-08-025-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *