Resdag – mot Skutskär

Vi lämnade av katten vid ett v'pang' vid 'Dättern' och sedan åket vi i medvetet sakta mak norrut. Vi visste ju att vi åkte mot sämre väder. Där vi var, var det strålande solsken från en klarblå himmel.

Ju mer norrut vi kom ju sämre blev vädret. En tydlig gräns gick vid rastplatsen Borsasjön. Där blev vi kvar ett tag för jag fick för mig att placera 2st s.k. coins och 2st s.k. TB:s i min s.k. cache vid Borasjöns rastplats.

Cache är samma sak som GPSgömma och den jag har vid Borasjöns rastplats heter 'Bora'.

'Coin' är ett spårbart mynt. Spårbart på så vis att det på 'myntet' är präglat en kod. Den koden uppger man sedan när man s.k.loggar det spårbara objektets placeringar.

Precis samma är det med 'TB':s som står för 'TravelBugs'. Det är en metallbricka (oftast) med en 'skalbaggeliknande' symbol ('bug') på och så då en unik kod.

Det jag hade problem med var att jag ville logga dem som placerade i min GPSgömma, på plats. Via min SonyEricsson eXperia X10 mini pro och appen 'geocaching'.

Efter en hel del trixande så fick jag till slut till det och kunde placera mitt s.k. SIM-kort tillbaka i min favoritmobil; SonyEricsson w200i.

Vi stannade traditionsenligt vid Dinners norr om Arboga och tankade etanol och åt mat.

Sedan kom det riktiga ovädret som varade ända upp till Skutskär där Tova & Sixten med sin mamma och pappa väntade.

Nu känns huset färdigt och det var härligt att komma fram och få krama om dotter, svärson och barnbarn.

Lade mig tidigt – var trött.

Hälsoläget:
Trött. Ingen värk, hade tagit rejält med läkemedel.
[01-08-025-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *