Utededag

Geocaching
Idag har jag varit i Nossebro – igen.
Satt igår kväll och löste ett gäng s.k. mysterys och kände liksom tvånget att åka iväg och 'plocka' dem.
En av dem satt 3m upp i en gran. Nu hade jag i.of.s. i bilen med mig ett modifierat metspö men just i detta fallet så fanns det en redan preparerad pinne lämplig för ändamålet i närområdet så det löste sig – för, det måste Ni ju förstå – en sådan som jag kan inte klättra upp 3m (eller 2m) uppför en trädstam.
Kan man inte finna på hjälpmedel som kan ta och återplacera så får det vara.
[Bild: GPSgömma i Nossebro]

Farsan
Nu hoppas jag att det är sista inlämnande av inkomstförfrågan från far till kommunens hemtjänst – och att det nu blir rätt.
Var till far. Vi fyllde i blanketten. För att få det rätt så fick jag fixa ett s.k. BankID, via Swedbank, Med det så kunde jag kolla fars deklaration för 2011 och på så vis få rätt uppgifter för inkomst av kapital.
När jag jobbade på kommunen, i Trollhättan så var jag med och installerade ett system som delvis kommunicerade med Skattemyndigheten. Jag skrev själv, delvis, en liten programsnutt för att få allt på rätt plats.
Nu verkar det som att de inte får några uppgifter från Skattemyndigheten – i vart fall inte därifrån och in i systemet som handlägger vård och omsorg…

After Work
Hustrun hade bestämt att hon inte orkade med någon After Work – redan igår (p.g.a. förkylning) – men när hon såg mig på vår västra balkong sitta i solen ock läska mig med öl så föll hon in i ledet…

Hälsoläget:
Hoppas det är vädret och årstiden men idag har min kropp fungerat…
[01-08-015-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *