Bra väder, en hel del kvalitetstid

Skriver mer i morgon…


Sömn: ok. ngt svettig

Meditation
QiGong på balkongen.

Sjukgymnastik
Sköter mina övningar. Tova fattar inte riktigt att jag måste ha tändstickor för att hålla reda på hur många gånger jag gör en viss övning.

Audionomen
Skickade ju ett meddelande till 'min' audionom och uttryckte en undran huruvida mina hörapparater tålde min rikliga svettning. Idag eller om det var igår..?, så fick jag ett paket som innehöll ett brev och en tub med 7st torkkapslar som kan användas om hörapparaterna blivit utsatta för kraftig fuktighet.

Geocaching
Fångade en idag.

Daniel och Katrin fångade också några.

Hälsoläget:
Det goda humöret och alla aktivitet håller värk och smärta borta från medvetandet men jag blir lätt trött och får vila ofta.
[01-08-035-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *