Fredag

sömn; helt ok. En avstickare till extrabädden under efternatten…
Hustrun kommer med helt ogrundade anklagelser om att jag låter minsann jag också…

Väder
Snö…

Kolsyrare
Har köpt en vattenbubbelmaskin, CO2.
Har velat hit och dit och till slut beslutat mig för att det är idé att ha en.

Farsan
"Det knallar å går." han låg till sängs, var helt slut. Åsså kröp det fram att Arbetsterapeuterna, m.fl., hade varit där med elarbetsstolen och han hade fått träna. Jobbigt med 'joysticken'.
"Nu somnar jag." hade han sagt till dem som hjälpte han att lära sig manöverera stolen. Nu står den på laddning. Han lät nöjd.
Måste nog göra mig ett ärende till farsan, i morgon, och bese elarbetsstolen.

Har ju varit på en 'shoppingrunda', köpte då bl.a. tre st nya timers. Nu kommer han att ha likadana 'överallt'. Det underlättar för dem som ska hjälpa han att ställa in dem. Och så tror jag att de han har nu börjar ge sig.

Plastknopp
Köpte en vit standard plasknopp till en kökslåda. Har ju problem med fumlighet och i viss mån, emellanåt, problem med bedömningar. Igår morse, drog jag ut översta lådan som jag gjort, hur många gånger som helst sedan vi flyttade hit 1999 (tror jag det var?), nåväl, tydligen hade jag 'glömt' att lådan inte har något 'stopp' så den liksom fortsatte ut och dök med fronten ned i köksgolvet. Där satt en slags nyckelanordning, ska väl vara någon slags barnsäker anordning, det gick nu sönder.

Så jag satte, i stället, dit en likadan vit knopp som övriga lådor och skåp har, förutom de då med den där nyckelöppnaren. (Skåpen under diskhon och 'medicinskåpet'. Ett smalt skåp, längst till vänster, över vår diskbänk.)

Händer det igen, att en låda far ut så får jag väl försöka hitta och investera i någon slags mojäng som kan monteras, baktill, i lådorna som gör att de inte kan dras ut, helt, utan att man får pilla lite extra.

After Work
Började inte bra. Hustrun skulle tvunget ut på en promenad först. För att rätta till sin onda rygg.

Holken
Våran 'gäst' är trogen:
[Bild: Talgoxen nannar]

Hälsoläget:
Problem med ländryggen. Smärta i övre delen av vä m gluteus maximus (stora stjärtmuskeln).
[02-06-015-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *