Bortsett från Bio – en helt vanlig dag i mitt liv

sömn; helt ok.

Farsan
Jag ringde. "Det knallar å går.". Så jag bestämde med far att jag skulle komma, på eftermiddagen.
Det gjorde jag. Han satt upp i rullstolen och hade precis ätit och strax därefter kom en hemtjänstpersonal och fixade till så att han kom ut på sin torsdagspromenad. Personalen promenerar och skyver far i rullstolen.

Brodern skulle dyka upp under eftermiddagen också.

Skanning
Fortsätter skanna bilder från syrrans fotoalbum. Det blev några idag också.

Promenad
Hustrun övertalade mig. 'Nu' har jag värk överallt…

Bio
Som grädde på moset ska vi gå på bio. Vi ska se Åsa-Nisse. Det där biobesöket är egentligen en av mig sent utnyttjad farsdag-present – tack barn!

I filmen såg vi bl.a. ett hus som en god vän bor i och så såg vi vår förre granne; Roland Målare som statist, två gånger. Det var säkert fler mer som jag känner men en hinner ju inte uppfatta och lägga märke till allt…

Hälsoläget:
Har fortfarande problem med armarna och det känns inte stabilt när jag går. Har envetet undvikit mediciner under dagen nu ska jag ta till natten, ett gäng.
[02-06-015-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *