Innedag…

sömn; godkänd.

Igår kväll
Medan vi kollade på ’Lets Dance’, satt vi i soffan. Hustrun i en hörnet och så var det ungefär en persons mellanrum mellan oss, så kom katten och kikade lite. Hustrun försökte locka upp han. Då tittar han på mig…, med förakt och vänder ryggen till.

Jag menar då att han hoppade inte upp bara för att jag satt där. Hustrun menade att det inte alls var så. Så för att bevisa det flyttar hon sig intill mig så att det blir ett utrymme mellan henne och soffändan och så kallar hon på katten…

Tror ni inte att katt jäkeln hoppar upp i soffan? Jodå, kattkräk! Det här är mobbing på hög nivå.
Vi som står och tittar på fåglar tillsammans om dagarna och så kliar jag han på magen, när han vill. Vi leker också kasta liten boll – med liten boll. Och är det snö på balkongen kastar jag lite, det tycker han är kul.
Det är slut med det där nu, basta!

Farsan
Hade ju fått en betalningspåminnelse från Folkspel.se om 85 SEK för en faktura som var på 159 SEK. Få ihop det. Ni som vet gillas inte.
Nu, läs igår, är den betald.

Bloggtrixande
Uppgraderingars bieffekter är så gott som uteslutande att de ställer till problem, när den egentlig grundtanken är att det ska förbättras…

Igår kväll upptäckte jag att det inget hände när man klickade på: ”Visa Resultat”, vid min s.k. poll längst upp till höger (nu upptäckte jag att det inget händer när man klickar på rösta heller…).

Jag hade löst det första problemet och nu får jag se om jag kan knäcka det andra problemet.

Det verkar som om det fattas JavaScript-kod…, den laddas inte in?

Jag fixade det andra problemet men då dök det upp ett annat. Inge bra fix alltså. Så därmed tänker jag inte lägga ner mer tid på det. Det får andra göra. Det är tydligen så att just den här s.k. plugin; wp-polls ver. 2.60 är känd för att inte fungera tillsammans med annat s.k. tema än standard.

Det jag kom fram till var att det handlade om i vilken ordning javascript-kod laddades.

Större delen av dagen har jag suttit och försökt få ordning på en ’sida’. En sida som visar vilka tillägg (plugin) jag använder, den här sidan.

Nya WordPress s.k. admin editor. Den sida där man lägger in eller skriver in den text som ska visas på blogginlägget, är under all kritik. Den ändrar i texten!? T.ex. så kapar den rader där jag inte vill ha dem kapade?
Och så tar den bort textredigeringar typ fet stil om jag kopierar och klistrar in från t.ex. Kompozer (det gjorde inte den tidigare versionen jag använde, 2.3). Det hjälper inte att importera det som ett Worddokument heller. Det är nåt knas som någon borde kika på…

Hälsoläget:
Nu väser det bra i huvudet (tinnitus) och så har jag värk i hela överkroppen – jag har tänkt för mycket…
[03-04-025-005]

2 svar på ”Innedag…

 1. Ja…vi tänker alldeles för mkt, jag håller med dig..åt andra som vi inte ens känner, åt alla runt omkring – familj och anhöriga och åt oss själva mer än vi behöver! Vi slösar med vår knappa energi!

  NU slutar vi med hälften Nisse, vi kommer att bli mycket piggare…vilka slutar du med först???

  Tack för kommentaren, ja nu vet du vad snarkapparater är till för och det har varit äktenskapets räddning!
  Dessutom kan maken vara vaken mycket större del av dygnet men nu har han haft den i säkert 16-17 år så man minns bara tiden innan i en dimma!
  Kram Nonna vi kämpar på!

  • Sluta med hälften?

   Jag har ju bara – hälften…, typ…

   Men, OK, jag är inne på vad du menar och jag ska tänka till.

   Och det här med snarkning, ja där ligger ju problemen på lite olika nivå men jag tror det, i vårt fall, är ca 50-50.
   Hustrun påstår att jag snarkar och jag VET att hon gör det och skulle du fråga henne så…

   I värsta fall kan vi bo i olika rum. Vi har ju 4rok att russla med, än så länge…

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *