Mellandagsmåndag

sömn; helt ok.

Mobilabonnemangmaffian
Vid ca halv tio kom jag i kontakt med en handläggare på 3:s abonnemangsservice.
Efter en hel del dividerande kom vi fram till att det var lika bra att annullera avtalet – Tack!

Jag undrar om en av anledningarna var att säljare Sara Krantz den 26:e hade gått in i ’kunddatabasen’ och skrivit att jag den 23:e blev informerad om bindningstiden? Vilket jag givetvis inte blev, utan snarare tvärtom. Det var jag som frågade, flera gånger, om det var förenat med några kostnader och Säljare Sara Krantz svarade; Nej.

Eftersom nu detta redde upp sig tack vare 3:s kund- och abonnemangsservice så skiter jag i insändaren.

Men jag vill varna, om en sak; ’köper’ ni mobilabonnemang, oavsett om det är i butik eller inte, så har ni ingen ångerrätt! S.k. öppet köp existerar alltså inte i dessa fall. Det tycker jag är ytterst märkligt.

Historia
Fick en rolig historia av en vän:
Krångliga familjeförhållanden!
Stackars dig, sa psykiatern.
Kan du berätta för mig varför du dricker så mycket?
Jag ska försöka och förklara det hela, sa patienten

Jag blev förälskad i en änka som hade en vuxen dotter.
Jag gifte mig med änkan och strax där efter gifte sig min far med min styvdotter.
Då blev min fru och jag svärföräldrar till min far.
Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son.
Den pojken blev naturligtvis min bror, eftersom han är min fars son.
Men han är också son till min frus dotter och därför blir min fru pojkens mormor och jag blir morfar till min bror.
Så fick min fru och jag en son, som blir min fars svåger.
Min sons storasyster är ju även hans farmor (?) eftersom min far är hans farfar.
Min far är alltså mitt barns svåger eftersom hans syster är min fars fru.
Jag är alltså bror till min egen son.
Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mig själv.
Jag är bror till min far och samtidigt både son och far till honom.
Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter.
Jag är far och son till mig själv!

Tack, sa psykiatern.
Jag förstår att du dricker.
Fortsätt med det.

LEGO®
Kingdoms nr 7953, Jycklare:
[Bild: GIF-animering av LEGO®-byggandet av Kingdoms jycklare (7953)]
(GIF ca 2,2MB)

Jyklaren placerades där den kunde ses av alla, hoppas jag…, vid Borgen (7946):
[Bild: Kingdoms jycklare (7953) vid Borgen (7946)]

Farsan
Far ville ha snus så jag var till Trolltobak i Trollhättan och köpte en s.k. stock. Åkte sedan till lägenheten och gick igenom posten. Vidare färd till Uddevalla.
Far fick, av hustrun, nygjord Ris-a-la-malta och Jordgubbskräm. Han fick snusen, vi gick igenom posten och lite ekonomiska transaktioner. Strax därefter slog tröttheten till – min trötthet. Så jag fick tacka för mig och köra till Vänersborg. Väl hemma ’stöp’ jag i säng och vaknade för en stund sedan.

Hälsoläget:
Om vi bortser från tröttheten så är ont, värk och smärta mindre besvärande. Seghet och stelhet i leder och muskler känns också som om de är ’lättare’. Eksemen är dock oförändrade även om den milda cortisonkrämen håller dem i schack. Min tinnitus härjar opåverkat vidare. En ’konstant’ som jag inte lyckats påverka annat än att den effektivt ’störs’ av mina hörapparater. Upplevelsen av den minskas.
[02-03-005-015]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *