Händer inte mycket annorlunda saker i det här hushållet…

sömn; helt ok, faktiskt.

Adventskalendern
Idag var det dags att öppna ruta sjutton i min LEGO®-Kalender (Kingdoms) och i lucka nr 17 fanns följande i delar och som jag satte ihop:
[Bild: LEGO-kalender (7952) Kingdoms nr17]
En ölkagge med en bägare. Det är tydligen meningen att krigarna ska få mod från mjöden och styrka från grisen (mat).

Eftersom jag håller på de ’goda’ så placerar jag ölkaggen inne i borgen:
[Bild: LEGO-kalender (7952) Kingdoms nr17 placeras i borgen (7946)]
Att kaggen placerades alldeles intill kvinna, från igår (nu syns det långa håret), ska inte uppfattas som att det är hennes uppgift att sköta ’utskänkningen’ – det var helt enkelt en lämplig plats.

Farsan
Ringde och pratade med han. Dottern ringde mig i morses, hon hade pratat med farsan och hon tyckte att han lät ynklig. Så jag fick ju kollat upp det där. Det är smärtan i operationsområdet som tar musten ur han. För säkerhets skull hade han varit ned till röntgen igår (måste ha skett efter det jag var där). Han har fortfarande smärtbesvär. Planen är att vi (hustrun och jag) ska besöka han imorgon så då får jag väl kolla upp hur de sköter smärtmedicineringen.

Hotell
Idag ska vi åka till GBG och bo på hotell och så ska vi gå på Liseberg. Ska bli underbart skönt att få ’komma ifrån’. Sonen har koll på lägenheten och katten – för säkerhets skull.

LEGO®
Jag har flyttat mitt LEGO®-animeringsprojekt in till mitt rum. I vardagsrummet kommer det att vara i vägen. Hur jag ska få till det med kamerorna i mitt rum blir ett intressant problem…

Hälsoläget:
Känns hyfsat, min tinnitus väser lite. Jag har fått ta en extramedicin för ländryggen höll på att lägga av.
[04-07-015-015]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *