Nu är det fredag!

sömn; ok. Känns väldigt bra att sömnen fungerar.

Adventskalendern
Idag var det dags att öppna ruta tre i min LEGO-Kalender (Kingdoms) och i lucka nr 3 fanns följande, i delar, av mig, ihopsatt:
[Bild: LEGO-kalender Kingdoms nr3]
Tja, en vapenhållare…?

Bildpublicering
Från Gran Canaria 28/10 2010:

Troligtvis eller kanske:
Västra Kanarieöarnas 'Chiffchaff' (Phylloscopus canariensis canariensis):
[Bild: Västra Kanarieöarnas 'Chiffchaff' (Phylloscopus canariensis canariensis)]

Gran Canaria Giant, 2st vuxna, 4-5år och en 7+år
(Gallotia stehlini):
[Bild: Gran Canaria Giant, 2st vuxna, 4-5år och en 7+år (Gallotia stehlini), Maspalomas, Gran Canaria]

DI
Datainspektionen har svarat på min fråga om personnummer i samband med bolagsverkets s.k. publiceringar; Kungörelser:
"Hej Nils-Gunnar,

På Bolagsverkets hemsida framgår följande: Post- och Inrikes Tidningar (PoIT) är ett officiellt kungörelseorgan på Internet. PoIT innehåller kungörelser från myndigheter och andra som enligt lag eller förordning ska kungöra i PoIT för att information ska komma till allmänhetens kännedom. I PoIT kungörs också sådant som regleras av bolagsordning, stadgar eller liknande förordnande.

Enligt personuppgiftslagen så ”tar annan lag och förordning” över personuppgiftslagen om det i lag eller förordning finns bestämmelser som avviker från personuppgiftslagen. Det betyder att uppgifter som ska kungöras på detta sätt enligt lag eller förordning får publiceras utan samtycke eller annan grund i personuppgiftslagen.

Med vänlig hälsning

LC
———————————————————————————————–
Detta svar är inte ett beslut från Datainspektionen utan är tänkt att ge allmän vägledning kring din frågeställning och belysa bestämmelser i personuppgiftslagen som kan vara aktuella i ditt ärende.
———————————————————————————————–
"

Så så var det med det personskyddet. Så fort pengar är inblandade, på något vis, så ryker personlig integritet all världens väg.

Gäster
E-L&C kommer och gör oss den äran med ett besök. Vi ska prata, äta och dricka gott.

Hälsoläget:
Har hållit mig i stillhet och inte 'hittat på något' så det känns ganska ok. Mina exem kliar och mitt känselbortfall på vänster tumme är lite väl irriterande, mer än förut. Min tinnitus för ett himla väsen. Känner att det är segt när jag rör på mig och jag måste hela tiden tänka på hur jag rör på mig och vad jag gör. Ska bli skönt med lite 'fest'.
[02-06-015-015]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *