Trött så ini attan…

sömn; ok. från 20:00-08:00, fast jag är trött ändå…
Och, ja, jag vet att man blir trött av för mycket sovande likväl som av för lite sömn.

Återkommer
Skriver mer i morgon, just nu – idag- orkar jag inte…

Återkommen
Nu är det ’i morgon’ (8/10) och detta gäller ’idag’ (7/10)

Farsan
Var tid och hjälpte han med att få till en text som ska in i ttela som handlar om hans 85-årsdag.

Vi tittade också lite på det jag gjort i bevarandet av gamla släktdokument. Tyvärr visade det sig att det bara fungerade delvis då jag tydligen missat att på en del ställen ange att bildfiler och / eller HTML-filer och deras s.k. sökvägar ska vara s.k. relativa och inte s.k. statiska.

Vila
Hem å vila. Gick inte att hålla sig vaken. Hamnade i sängen ca 15:00 och kom upp ur den ca 18:00

Grästorp – ljusfestivalen
Lovat hustrun att följa med. Hon hittar på massor med utflykter för att hålla igång mig och så jag kommer ut.

Det är vacker och annorlunda när de ljussätter naturen med ljus och färger som kommer liksom från fel håll. Spöken hade de också. Och så sjöng Vikingakören. Blev lite besviken, jag trodde att de skulle sjunga mer gotiskt inspirerade visor men det jag hörde var en bra vanlig kör. Så här såg de ut:
[Bild: Vikingakören Grästorps Ljusfestival]

Sängen igen
Direkt efter Grästorpsbesöket blev det sängen igen.

Hälsoläget:
Seg och trött i kroppen som då givetvis också sätter sig i huvudet. Inte så värst mycket värk mer än den som är i alla leder…
[04-04-025-050]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *