Innedag

sömn; ok

Släktforskning
För hela ’pengen’ idag. Inget ’spännande’ att förtälja.

Sjukvården
Ringde först till vårdgarantikansliet… (ett helt kansli?), de kopplade mig till Kirurgen. jag bad om ursäkt… och då blev de snälla och gav mig numret till Urologmottagningen i Uddevalla.

Där har de en telefonsvarare, en avancerad en. Allt för att slippa ’onödiga’ telefonsamtal. Efter att ha knappat in mina personuppgifter så fick jag veta att de skulle ringa upp mig inom en, tycker jag, vettig tid, ca 1 timma.

De ringde och jag fick veta att jag var ’inne i systemet’. Men så sa de något som jag tycket var konstigt. ”Vi ska börja med kön i nästa vecka.” Jag var så enfaldig så att jag trodde att man ständigt jobbade med att beta av köer.

Min hustru försvarade det med att de antagligen helt enkelt inte haft resurser och nu fått pengar av politiken att korta extra. Det kan vara så för mottagningspersonen sa också att de skulle ta in staffettläkare och det skulle även jobbas på helger.

De har ca 3 veckor på sig nu, att ge mig en tid, om de ska kunna hålla den utlovade vårdgarantin. Vilken politiken hittat på.

Får jag ett enormt skadestånd om de inte klarar vad de lovar? Eller blir straffet ett ’fy’, från politiken?

Vad det än är så är jag övertygad om att det inte gynnar mig.

Hälsoläget:
Vilat medvetet idag. Eftersom högersidan spökade extra i går.
[02-06-050-010]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *