Redigeringsdag

sömn; urusel. Fick flytta in till hustruns rum och bäddade upp under överkroppen. Somnade till slut, av utmattning…

Redigeringar:
Följande inlägg har redigerats:
Rhodos dag 7 av 9 ons 16-Jun-2010 0:01.

Bilder har lagts till i följande inlägg:
Rhodos dag 4 av 9 sön 13-Jun-2010 0:01.
Rhodos dag 3 av 9 lör 12-Jun-2010 0:01.

Jobbigt att leta rätt på djurarter när man inte har HELA biblioteket hemma. Egentligen har man ju det via internet. Där finns säkert bild och uppgifter om vartenda djur. Problemet är bara att där är ingen systematik – ja jag hittar då ingen i vart fall.

Böcker
Har därför beställt två böcker, om reptiler (ormar och ödlor) i Europa, från Amazon.com

Annars
Har jag pendlat mellan sängen, matbordet och datorn, idag med – igen.

Är ordentligt trött nu (20:52), så nästa projekt är sängen.

Hälsoläget:
’Förkylningen’ (öli); är inte ett skit bättre. Den sitter långt ned i lungorna nu. Fasar för sänggåendet sist jag lade mig ned så hostade jag så jag vara nära att kräkas. Nu är bädden preparerad så att jag kan halvligga eller halvsitta (hur man nu vill se det). Hustrun är instruerad om att gå till sitt rum och sova i den sängen där om jag stör för mycket.
Man ska ju dricka mycket när man är förkyld och speciellt om nedre luftvägarna har segt ’slem’. Inga problem – att dricka – men det som hälls in vill ut. Så, i vart fall jag blir ofta kissnödig och måste upp och kissa. Nu är ju min prostata lite extra svullen, verkar det som. så jag kan inte sitta och kissa. Så där står jag skittrött och försöker stötta mig mot en vägg och samtidigt försöka sikta rätt med strålen. Det där gör att man vaknar till lite extra och då kommer hostandet igång igen – himla kul…, dricker mera vatten och går och lägger mig igen och somnar av utmattning.
’Normala’ sjukdomen; hamnar nästan i skymundan. Det väser i huvudet (tinnitus). Har fortfarande ingen känsel i höger tumme. Ett nytt känselbortfall har dykt upp; fingertoppen på vänster ringfinger. Men där misstänker jag starkt käppen…
När jag hostar så bränner det till i ländryggen, emellanåt (sök och läs om den s.k. Valsavamekanismen).
Lite svag i vänster ben och värk i underarmar och händer
Annars är det bara bra! (positivt tänkande).
[02-02-050-025]

2 svar på ”Redigeringsdag

 1. Usch det är jobbigt att bli förkyld sommartid, jag har haft en rejäl släng i maj och var trött i två veckor efter det. Hostan är inte rolig då man har ont i ryggen men astmaspray och intensivbehandling med dessa gjorde att det gick tillbaka till slut.
  Vad tycker du om Rhodos vs Turkiet? Vi har inte varit på Rhodos men det låter ju fint och är ju ett gammalt välbeprövat resmål för oss svenskar.
  Hoppas du kryar på dig jättesnabbt nu – vi ska ju fira midsommar snart och då borde du få vara frisker!
  Kram Nonna

  • Inge kul alls. Jag tycker det räcker med den sjuka man har.

   Nu går det ju inte att jämföra en semesteranläggning med 5 ’FFFFF’ på Rhodos, Kolympia, med ’all inclusive’ under en vecka;
   med 2 månader i Turkiet, Alanya, en lägenhet med självhushåll.

   Men det är ganska samma, även prismässigt. Med reservation för att jag inte testat självhushåll.

   Grekerna verkar vara lite lugnare i sättet än Turkar / Kurder. Men det beror nog på vart man befinner sig. Inne i Rhodos stad var det väldigt ’påfluget’. Svårt att få vara ifred.

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *